Rayman's Incrediballs Dodge

Intră în universul jocului Rayman's Incrediballs Dodge și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri .io!

Jocurile multiplayer pot fi foarte distractive, mai ales dacă aceste jocuri multiplayer sunt plasate în lumea colorată și magică a lui Rayman. Exact asta este Rayman's Incrediballs Dodge, un joc multiplayer online distractiv și plin de acțiune, care este excelent pentru atunci când ai câteva momente libere și vrei să te relaxezi. Bineînțeles, așa cum probabil te așteptai, grafica stilizată superbă este prezentă în Rayman's Incrediballs Dodge. Împreună cu o muzică veselă și sunete ambientale înviorătoare, vei avea o experiență care te încântă.

Obiectivul jocului Rayman's Incrediballs Dodge este să eviti toate pericolele care inundă continuu arena, ferindu-te în același timp de ceilalți jucători și colectând obiecte utile care te ajută să supraviețuiești mai mult timp. Pericolele variază de la bile de foc uriașe, liane care te țin pe loc și, dacă reușești să scapi de înfrângere pentru mai mult timp, părți ale arenei încep să cadă, iar dacă te afli pe o bucată care se prăbușește ești eliminat.

Participă la distracția multiplayer pe Jocurigratuite.ro și încearcă să rămâi ultima persoană în picioare în Rayman's Incrediballs Dodge.

Joacă alte jocuri din seria Ubisoft:

 1. Tom Clancy's Shootout
 2. Idle Miner Space Rush
 3. Rabbids Volcano Panic
 4. Stack
 5. For Honor Warriors io
 6. All-Star Blast!
 7. Might & Magic Armies
 8. Balls Race
 9. Bubbles & Hungry Dragon
 10. Assassin's Creed Freerunners
 11. Brawlhalla Grand Slam
 12. TrackMania Blitz
 13. Rabbids Wild Race

Jocuri similare:

Îți place Rayman's Incrediballs Dodge? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

 • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri .io pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.