Assassin's Creed Freerunners

Intră în universul jocului Assassin's Creed Freerunners și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri running!

Aleargă pentru a ajunge pe primul loc într-un joc distractiv și acrobatic pe Jocurigratuite.ro și sari, urcă și evită obstacolele în Assassin's Creed Freerunners. Și pentru că nu trebuie să concurezi doar cu aspectul nivelurilor și nu trebuie doar să te asiguri că îți sincronizezi salturile la momentul potrivit, în Assassin's Creed Freerunners trebuie să te lupți și cu diverși jucători, din întreaga lume. Faptul că vedeți fiecare adversar pe ecran și că toți alergați pentru a trece linia de sosire adaugă un plus de tensiune.

Personajele din Assassin's Creed Freerunners s-ar putea să le fie familiare celor care au jucat seria clasică Assassin's Creed de la Ubisoft, iar acrobațiile pe care le puteți face în acest joc vă vor aminti cu siguranță de trucurile aeriene pe care le puteți face și în seria legendară menționată mai sus. Însă în Assassin's Creed Freerunners trebuie doar să îți sincronizezi cu atenție salturile și să folosești mediul în avantajul tău, iar pe ceilalți adversari nu îi poți ataca. Acest lucru te face să te concentrezi complet pe mișcarea și viteza personajului tău. Și va trebui să fii complet concentrat, pentru că există multiple pericole în cale, dar uneori pierzi cel mai mult timp pentru că ai sărit la momentul nepotrivit, sau nu ai sărit de pe cârligul de prindere la momentul potrivit.

Dar victoria nu este singurul scop pe care îl ai în Assassin's Creed Freerunners, deoarece pe parcursul etapei poți câștiga și monede, pe care le poți folosi ulterior pentru a debloca tot felul de personaje din acest univers unic. Aceste personaje, pe lângă faptul că au stiluri și ținute diferite, au și caracteristici diferite, cum ar fi faptul că pot alerga sau accelera mai repede. Fiți pregătiți să vă aruncați cu capul după o mulțime de monede la finalul fiecărui nivel, unde aveți opțiunea de a vă umple cu adevărat cuferele cu monede de aur.

Mergeți la o cursă distractivă cu personaje din seria iconică Assassin's Creed când jucați Assassin's Creed Freerunners pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Dacă jucați de pe un PC, apăsați butonul stâng al mouse-ului pentru a sări. Dacă folosiți un dispozitiv mobil, atingeți ecranul pentru a sări.

Joacă alte jocuri din seria Ubisoft:

 1. Tom Clancy's Shootout
 2. Idle Miner Space Rush
 3. Rabbids Volcano Panic
 4. Stack
 5. For Honor Warriors io
 6. All-Star Blast!
 7. Might & Magic Armies
 8. Balls Race
 9. Bubbles & Hungry Dragon
 10. Brawlhalla Grand Slam
 11. TrackMania Blitz
 12. Rabbids Wild Race
 13. Rayman's Incrediballs Dodge

Jocuri similare:

Îți place Assassin's Creed Freerunners? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

 • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu alergări pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.