The Smurfs: Skate Rush

Intră în universul jocului The Smurfs: Skate Rush și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri running!

Alătură-te ștrumfilor, ia-ți skateboard-ul și pregătește-te să eviți tot felul de obstacole când joci The Smurfs: Skate Rush pe Jocurigratuite.ro. În The Smurfs: Skate Rush va trebui să fii pregătit să colectezi tot felul de obiecte, la vitezele mari pe care skateboard-urile tale le pot atinge, totul în timp ce te ferești de bușteni, pietre și de sortimentul de mașini care umplu drumurile. Și pentru că ești pe skateboard și ai o mobilitate sporită, te poți deplasa rapid la dreapta sau la stânga, dar poți sări și peste porți, mașini și celelalte obstacole.

Mergând pe urmele altor jocuri cu skateboard, în The Smurfs: Skate Rush poți face și tu tot felul de trucuri spectaculoase, în timp ce sari pe mașini și pe șine. Iar dacă vrei să deblochezi skateboard-uri suplimentare, ești încurajat să colectezi cât mai multe căpșuni, care uneori sunt plasate în tot felul de locuri greu accesibile. De asemenea, nu uitați să fiți atenți la pictogramele speciale care pot debloca alte personaje Smurf. Aceste pictograme reprezintă obiecte pe care le-ar avea ștrumfii celebri, cum ar fi pălăria roșie a lui Papa Smurf sau creioanele lui Handy.

Cu o grafică 3D frumoasă, lumea Ștrumfilor prinde viață, cufundându-te în acest decor fantastic. În timp ce acest lucru poate avea efectul de a te transporta în lumea sa, te ajută și la navigarea în mediul înconjurător, iar în The Smurfs: Skate Rush fiecare secundă contează. Muzica este, de asemenea, amuzantă și optimistă, ceea ce se potrivește cu natura veselă pe care s-ar putea să o asociați deja cu simpaticele personaje Smurf.

Bucură-te de o plimbare cu skateboardul în lumea Ștrumfilor când joci The Smurfs: Skate Rush pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Folosiți săgeata sus pentru a sări peste rampe sau bușteni, săgețile dreapta și stânga pentru a schimba direcția, iar săgeata jos pentru a vă feri și a aluneca pe sub panourile de lemn, dacă jucați de pe un PC. Dacă folosiți un dispozitiv mobil, glisați ecranul în direcția în care doriți să vă deplasați.

Joacă alte jocuri din seria smurfs:

  1. The Smurfs: Cooking
  2. The Smurfs: Village Cleaning
  3. The Smurfs: Ocean Cleanup

Jocuri similare:

Îți place The Smurfs: Skate Rush? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu alergări pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.