The Smurfs: Cooking

Intră în universul jocului The Smurfs: Cooking și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de gătit!

Pornește într-o călătorie culinară ca nicio alta alături de Smurfette în The Smurfs: Cooking. Festivalul anual Smurf Food Festival este chiar după colț, iar tu trebuie să te asiguri că abilitățile tale culinare sunt pregătite. În The Smurfs: Cooking trebuie să coaceți deserturi delicioase, cum ar fi cupcakes, clătite și gogoși. Cu ajutorul Smurfettei, șansele tale de reușită cresc foarte mult, dar gestionarea unui magazin de succes aduce provocările sale, cum ar fi să te asiguri că servești mâncarea corectă fiecărui client și, de asemenea, să te asiguri că nu îți ia prea mult timp să o servești. Bineînțeles, amestecarea ingredientelor potrivite este și ea o necesitate.

Pentru a crea o masă delicioasă trebuie să combinați ingredientele potrivite, dar puteți, de asemenea, să decorați mâncarea cu glazură și gem și să serviți clienților băuturi hrănitoare, cum ar fi ceai sau suc de fructe. Pentru a adăuga ingredientele potrivite, trebuie să le selectezi cu grijă din bucătăria ta și trebuie, de asemenea, să te asiguri că ții cont de ordinea în care au sosit clienții. Fiecare dintre ei are o bară care se epuizează încet, iar dacă aceasta ajunge la zero, vor părăsi taraba ta și vei pierde un client. Faptul că reușești să organizezi cu succes acest proces poate face diferența între a ajunge sau nu la nivelul următor.

Fiecare nivel din The Smurfs: Cooking vine cu noi provocări și noi rețete pe care trebuie să le înveți și, în timp ce dificultatea crește, cresc și abilitățile tale, iar încrederea ta în servirea mâncării potrivite la momentul potrivit va fi din ce în ce mai bună.

Pregătește-te pentru festivalul de gătit în lumea fantastică a ștrumfilor când joci The Smurfs: Cooking pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Dați click pe utilitățile de bucătărie și pe ingrediente dacă jucați de pe un calculator. Dacă folosiți un dispozitiv mobil, atingeți ecranul pentru a selecta aceste elemente.

Joacă alte jocuri din seria smurfs:

  1. The Smurfs: Skate Rush
  2. The Smurfs: Village Cleaning
  3. The Smurfs: Ocean Cleanup

Jocuri similare:

Îți place The Smurfs: Cooking? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de gătit pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.