The Smurfs: Village Cleaning

Intră în universul jocului The Smurfs: Village Cleaning și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de îndemânare!

Alătură-te personajelor prietenoase Smurf atunci când joci The Smurfs: Village Cleaning pe Jocurigratuite.ro într-o aventură de curățenie cum nu ai mai experimentat niciodată. Când Jokey Smurf a detonat din greșeală o cutie de cadouri în satul Smurf a creat o adevărată mizerie, iar tu va trebui să-i ajuți pe ceilalți ștrumfi să curețe satul lor magic. Mizeria poate fi destul de greu de curățat, așa că vor aprecia tot ajutorul pe care îl pot primi. Și cum toate casele din sat sunt pătate cu tot felul de resturi murdare, vei avea și tu de lucru.

Pentru a curăța casele vei folosi diverse instrumente, de la furtunuri de apă la perii sau bureți. La sfârșitul zilei, toate casele vor străluci, iar satul Ștrumfilor va fi mai curat ca niciodată. Dar, bineînțeles, după o explozie masivă mai sunt multe alte treburi de făcut și nu toate constau în curățarea murdăriei sau a funinginii. Va trebui să ajuți și la reconstruirea unor structuri, cum ar fi băncile, roabele sau alte obiecte similare. Pe care, bineînțeles, va trebui, de asemenea, să le cureți după aceea.

Atmosfera din The Smurfs: Village Cleaning este una magică, iar tu vei fi transportat în lumea fantastică a ștrumfilor, cu ajutorul graficii stilizate și a muzicii antrenante. Toate acestea se amestecă pentru a face din călătoria ta de curățenie una distractivă și captivantă.

Călătorește în Satul Ștrumfilor atunci când te joci pe Jocurigratuite.ro The Smurfs: Village Cleaning .

Cum se joacă

Folosește mouse-ul pentru a muta diferitele obiecte de curățenie în jurul tău și apasă pe butonul stâng al mouse-ului pentru a selecta diferitele elemente ale jocului, dacă joci de pe un PC. Dacă folosiți un dispozitiv mobil, atingeți ecranul pentru a obține aceeași funcționalitate.

Joacă alte jocuri din seria smurfs:

  1. The Smurfs: Cooking
  2. The Smurfs: Skate Rush
  3. The Smurfs: Ocean Cleanup

Jocuri similare:

Îți place The Smurfs: Village Cleaning? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de îndemânare pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.