Roller Baller

Intră în universul jocului Roller Baller și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de îndemânare!

În Roller Baller echilibrul și abilitățile tale de manevră vor fi puse la mare încercare, iar în timp ce navighezi prin numeroasele nivele va trebui să te obișnuiești să controlezi mingea care se rostogolește prin micro mișcări. Platformele pe care te afli nu lasă loc de greșeli, iar dacă vrei să ajungi la finalul nivelului trebuie să fii foarte atent, deoarece o mică greșeală înseamnă că trebuie să reîncepi nivelul. Și cu tot felul de capcane diabolice prezente pe tot parcursul jocului, nu trebuie doar să ai niște degete rapide, ci și să te adaptezi și să înveți cum să faci față cât mai bine pericolelor pe care le aduc toate aceste obstacole.

După cum sugerează și numele, controlezi o minge care se rostogolește, așa că tipul de mișcare pe care îl poți realiza este ceea ce te-ai aștepta: poți să te rostogolești fie la stânga, fie la dreapta, înainte sau înapoi, precum și să sari. Și va trebui să stăpânești aceste mișcări, mai ales în ultimele niveluri, unde îți ies în cale tot felul de capcane diferite. Așadar, trebuie să știi intuitiv distanța pe care o fac salturile tale, precum și cât de mult te miști atunci când vrei să-ți schimbi sau să-ți menții direcția. În unele nivele trebuie să reacționezi foarte repede la pericolele pe care Roller Baller le aruncă asupra ta, așa că în mod cert trebuie să fii îndrăzneț și să acționezi decisiv, pe lângă faptul că trebuie să ai o viteză de reacție rapidă. Atunci când blocuri uriașe amenință să te arunce în gol, dacă durează prea mult să avansezi, cel mai probabil vei cădea pur și simplu și va trebui să reîncepi nivelul.

Nu numai că Roller Baller devine din ce în ce mai creativ cu configurația nivelului și pericolele pe care ți le oferă, un alt truc pe care îl folosește este faptul că combină aceste provocări. Astfel, pe lângă faptul că trebuie să te ferești de blocurile în mișcare, trebuie, de asemenea, să sari la momentul potrivit și cu viteza corectă, dacă vrei să avansezi și să vezi ce aduce următorul nivel.

Cu o mulțime de nivele interesante de completat, Jocurigratuite.ro îți aduce un alt joc grozav în care să-ți testezi abilitățile atunci când joci Roller Baller.

Cum se joacă

Roller Baller poate fi jucat doar pe un PC, folosind o tastatură. Poți folosi tastele săgeată sau WASD pentru a te deplasa la stânga, la dreapta, înainte sau înapoi, și poți folosi tasta Spațiu pentru a sări.

Jocuri similare:

Îți place Roller Baller? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de îndemânare pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat doar pe PC