Blue Box

Intră în universul jocului Blue Box și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de îndemânare!

Solicită-ți abilitățile de logică pe Jocurigratuite.ro cu un alt joc care îți pune gândirea la încercare atunci când selectezi Blue Box. După cum te-ai aștepta din titlul jocului, în Blue Box trebuie să controlezi o cutiuță și să sari pe platformele numerotate până când numărul care este gravat pe ele ajunge la zero. De fiecare dată când sari pe o cutie, numărul scade cu unu. Dar ai grijă, pentru că odată ce cutia ajunge la zero, pur și simplu dispare din nivel, iar dacă nu ai pe ce să te așezi, te duci și tu la vale odată cu ea. Pentru a avansa la nivelul următor în Blue Box trebuie să te asiguri că toate cutiile cu numere pe ele ajung la zero. Dar acest lucru este mai ușor de spus decât de făcut, pentru că nu poți sări de la o cutie la alta decât printr-un mic salt, și astfel trebuie să te gândești mereu de două ori înainte de fiecare mișcare. Cu siguranță vor exista momente în care îți vei da seama că ai sărit de prea multe ori într-un singur loc și va trebui să reîncepi nivelul.

Dar asta este partea distractivă a jocului Blue Box, planificarea mișcărilor tale și modul în care ar trebui să sari dintr-un loc în altul. Mai ales în nivelele ulterioare, unde trebuie să fii mult mai atent cu traseele tale, deoarece există un număr mai mare de platforme pe care trebuie să le parcurgi. Deși acest lucru face lucrurile mai dificile, îți poți da seama cu ușurință unde ai făcut o greșeală și poți să încerci din nou rapid și să te descurci mai bine data viitoare. Pentru că este un joc pur de gândire și nu există limite de timp sau obstacole pe care trebuie să le eviți, vei constata că jocul Blue Box este o experiență relaxantă. Grafica colorată și muzica veselă ajută cu siguranță și la asta! Este mai bine să ai un fundal plăcut la care să te uiți, mai ales dacă sarcina ta este să te concentrezi intens pe ecranul din fața ta, iar în Blue Box este reprezentat un fundal liniștitor de vară sau de primăvară.

Sari de pe o platformă pe alta și avansează prin niveluri atunci când joci Blue Box pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Dacă joci de pe un PC, poți folosi butoanele săgeată pentru a te deplasa fie la stânga, fie la dreapta, sau poți face clic pe oricare parte a ecranului pentru a te deplasa în acea direcție. Dacă folosești un dispozitiv mobil, trebuie să apeși pe partea de ecran spre care vrei să sari.

Jocuri similare:

Îți place Blue Box? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de îndemânare pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.