Geometry Jump

Intră în universul jocului Geometry Jump și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de îndemânare!

Geometry Jump este unul dintre cele mai iuți jocuri pe care le poți juca pe Jocurigratuite.ro, iar dacă nu ești pregătit pentru acțiunea intensă pe care ți-o aduce jocul, nu vei obține niciodată un scor mare. În esența sa, Geometry Jump are o premisă simplă: navighează în mediul înconjurător sărind pe platforme, care sunt distanțate la intervale regulate. La prima vedere, îți poți da seama rapid că aceste platforme sunt plasate la distanțe care variază între ele, iar acesta este principalul lucru la care trebuie să fii atent în Geometry Jump, pentru că trebuie să te adaptezi rapid la aceste distanțe și să selectezi fie să sari o distanță mai mare, fie să sari o distanță mai mică.

Și dacă nu reacționezi suficient de repede, un ferăstrău uriaș va veni și va pune capăt cursei tale actuale. Deși faptul că ai doar două butoane de care trebuie să ții cont te-ar putea face să crezi că jocul va fi ușor, odată ce vei vedea cât de repede se întâmplă lucrurile după ce începi, vei reconsidera imediat acest lucru. Dar după ce te vei juca și vei eșua de mai multe ori, vei începe să intri în ritmul lucrurilor și vei vedea că devii din ce în ce mai bun, iar scorurile tale vor continua să se îmbunătățească.

Grafica și muzica poate că sunt minimaliste, dar acest lucru ajută designul în joc, deoarece accentul este pus pe timpii de reacție și când începi o rundă de Geometry Jump s-ar putea să nu observi nimic altceva, cu excepția următoarei platforme pe care trebuie să sari.

Începe cursa ta spre cel mai mare scor când joci Geometry Jump pe Jocurigratuite.ro!

Cum se joacă

Geometry Jump poate fi jucat folosind o tastatură. Dacă apeși fie săgeata din dreapta, fie tasta S, personajul tău execută o săritură lungă, iar dacă apeși săgeata din stânga sau tasta A, personajul va executa o săritură mică. Dacă joci pe un dispozitiv mobil, dacă apeși în partea stângă a ecranului, cutia va face un salt mic, iar dacă apeși în partea dreaptă a ecranului, cutia va face un salt lung.

Jocuri similare:

Îți place Geometry Jump? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de îndemânare pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.