Slingshot Vampire

Intră în universul jocului Slingshot Vampire și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de îndemânare!

Se apropie Halloween-ul și Jocurigratuite.ro a pregătit pentru tine o serie de jocuri care te vor pune în starea de spirit pentru cea mai înfricoșătoare noapte a anului. În Slingshot Vampire vei juca în rolul unui monstru care încearcă să navigheze printr-un castel vast, în speranța de a scăpa de lumina înfricoșătoare. Sătenii din oraș au format o miliție și încearcă să scape de tine, așa că strategia lor a fost să lase lumina mortală (pentru vampiri) a soarelui să treacă prin baricadele tale și să te elimine o dată pentru totdeauna.

Acum, ești într-o cursă intensă pentru a scăpa din calea luminii, iar pentru a face asta trebuie să sari de la un țăruș în perete la altul. Din nefericire, apărarea pe care ai înființat-o în castelul tău pentru a te proteja de orice intruși lucrează împotriva ta, deoarece în loc să îți țină dușmanii departe, îți îngreunează mult ascensiunea, deoarece tu tot încerci să eviți aceste pericole. Astfel, pe lângă amenințarea constantă a luminii care se strecoară din exterior, trebuie să te lupți cu tot felul de alte capcane: de la săgeți, cercuri care resping și care te propulsează în tot felul de direcții dacă te ciocnești de ele, ferăstraie care se învârt și tot felul de alte asemenea elemente periculoase.

Prin mediul înconjurător sunt împrăștiate monede pe care le poți colecta și apoi le poți folosi pentru a schimba personajul cu care joci. Iar pe lângă aceste monede de aur, poți câștiga și obiecte speciale care îți pot oferi un avantaj și te pot ajuta în supraviețuire, cum ar fi un scut protector sau un obiect care te aruncă mult în sus, ignorând orice obstacol din cale.

.

Grafica din Slingshot Vampire conferă într-adevăr jocului o atmosferă înfricoșătoare, dar, de asemenea, este atent lucrată în așa fel încât să nu dea jocului un sentiment de groază. Este totuși o alegere excelentă pentru un joc de Halloween, iar vampirii și mediul înfricoșător te pun cu adevărat în starea de spirit pentru această zi specială din an.

Supraviețuiește cât mai mult timp posibil când joci Slingshot Vampire pe Jocurigratuite.ro și intră în spiritul Halloween-ului!

Cum se joacă

Click pe ecran cu ajutorul butonului stâng al mouse-ului pentru a începe să tragi de coarda praștiei, care îți va propulsa personajul în aer. Mișcă mouse-ul pentru a selecta unghiul dorit și eliberează-l pentru a zbura în direcția respectivă. Dacă folosești un dispozitiv mobil, atinge ecranul pentru a începe procedura de lansare și, în timp ce ții degetul pe ecran, mișcă-ți degetul în jurul tău pentru a selecta unghiul.

Jocuri similare:

Îți place Slingshot Vampire? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de îndemânare pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.