Monster Rush

Intră în universul jocului Monster Rush și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de îndemânare!

O mulțime de bomboane gustoase te așteaptă în Monster Rush, un joc distractiv pe care îl poți juca pe Jocurigratuite.ro, unde scopul este să colectezi toate bomboanele delicioase din nivel, evitând în același timp să lovești țepușele periculoase care sunt plasate pe pereții din stânga și din dreapta. O singură ciocnire cu acești pereți și va trebui să reîncepi nivelul. Deși lucrurile pot începe ușor și provocarea nu este prea mare, cu cât obții mai multe puncte, cu atât mai complicată devine plasarea bomboanelor și trebuie să fii mult mai atent la modul în care te repezi spre bomboane.

Comenzile din Monster Rush sunt concepute în așa fel încât să îl poți juca cu ușurință, doar printr-un simplu clic pe partea ecranului spre care vrei ca simpaticul monstru să se îndrepte spre care să sară. Dar ceea ce este cel mai important în acest joc este momentul în care trebuie să sari de pe platforma ta sigură, deoarece, mai ales în nivelurile ulterioare, bomboanele nu rămân în același loc. Felul în care se mișcă în sus și în jos sau își schimbă ușor poziția va crește provocarea, dar face și ca înșfăcarea bomboanei să fie mai satisfăcătoare. Și fii atent la monedele care sunt plasate strategic în jurul bomboanelor, pentru că dacă reușești să colectezi monedele le poți folosi pentru a juca ca diverși monștri diferiți. Dar, indiferent pe care îl alegi, toți sunt drăguți și au un apetit insațiabil pentru acele bomboane delicioase și colorate. Dar fii conștient că aceste dulciuri cu siguranță pot fi greu de capturat, și chiar și cele care sunt lângă tine, dacă se mișcă în sus și în jos, îți vor pune la încercare concentrarea și reflexele. Și nu ai o a doua șansă, dacă te lovești de pereți va trebui să repornești nivelul și să încerci din nou. Din fericire, gameplay-ul distractiv și ușor, care este minunat dacă nu cauți ceva deosebit de complex, și grafica colorată, vor face ca o nouă încercare să fie o alegere ușoară.

Colectează bomboane în lumea colorată a Monster Rush, amintește-ți să mănânci sănătos și distrează-te pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Apasă butonul stâng al mouse-ului în partea stângă a ecranului dacă vrei să te deplasezi spre stânga, sau apasă-l în partea dreaptă a ecranului dacă vrei să te deplasezi spre dreapta. Aceleași reguli se aplică și în cazul în care folosești un dispozitiv mobil, dar aici, în loc să utilizezi mouse-ul, trebuie să apeși pe ecran în oricare dintre direcții.

Jocuri similare:

Îți place Monster Rush? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de îndemânare pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.