Boat Rush

Intră în universul jocului Boat Rush și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de îndemânare!

Intră în barca ta și pregătește-te să călătorești pe un râu periculos în Boat Rush pe Jocurigratuite.ro. Calea care te așteaptă este periculoasă și numai cei mai pricepuți jucători pot să se ferească de diferitele obstacole care apar în cale. De la mine explozive, găuri uriașe în care poți să cazi, turnulețe care aruncă fulgere mortale, lasere puternice și multe alte pericole asemănătoare, în Boat Rush trebuie să fii mereu pregătit să navighezi spre siguranță.

În această călătorie nebună, pe lângă faptul că trebuie să te ferești de dezastru la fiecare pas, trebuie să manevrezi cu atenție pe traseu pentru a colecta monedele împrăștiate în apă. Aceste monede sunt vitale dacă vrei să cumperi o navă mai bună, care să aibă o manevrabilitate mai bună, care este tot ceea ce ai nevoie. Și poți fi sigur că o navă mai bună îți oferă o șansă mai mare de a supraviețui pentru mai mult timp. Într-un joc ca Boat Rush ai nevoie de orice avantaj pe care îl poți obține. Cu cât avansezi mai mult pe râu, cu atât lucrurile devin mai periculoase și dificultatea crește. Din fericire, primești câteva obiecte care te pot ajuta, așa că fii mereu în căutarea acestor obiecte salvatoare care te pot ajuta. Primești o cantitate limitată de gloanțe pe care le poți folosi pentru a ieși cu focuri de armă dintr-o situație deosebit de dificilă, dar din cauza stocului limitat de gloanțe, le poți folosi doar de câteva ori. Supraviețuirea se reduce în mare parte la un pilotaj atent.

Boat Rush este un joc excelent pentru oricine dorește un joc care să îi testeze reflexele, dar trebuie doar să fii conștient că, odată ce începi, ți se va părea că până și râul este împotriva ta, și doar cei cu cele mai rapide reacții pot spera să obțină cele mai mari scoruri.

Cum se joacă

Dacă folosești un PC poți utiliza fie tastele săgeată stânga și dreapta pentru a merge la stânga sau la dreapta, fie poți apăsa butonul stâng al mouse-ului în direcția în care vrei să mergi. Poți apăsa tasta spațiu pentru a trage, sau poți apăsa cele două butoane roșii de pe ecran, care sunt plasate în colțurile inferioare. Dacă folosești un dispozitiv mobil, trebuie să atingi ecranul în direcția în care vrei să mergi și trebuie să atingi cele două butoane de pe ecran pentru a trage.

Jocuri similare:

Îți place Boat Rush? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de îndemânare pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.