Angry Heroes

Intră în universul jocului Angry Heroes și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de îndemânare!

Joacă o experiență clasică atunci când încerci Angry Heroes, un joc care ar trebui să fie familiar tuturor celor care se bucură să își arunce unitățile spre forțele inamice. Dacă îți plac jocurile în care reflexele nu îți sunt puse la încercare, iar cheia victoriei este să ai o țintă excelentă, atunci Jocurigratuite.ro are exact ceea ce îți trebuie în Angry Heroes. După cum te-ai aștepta, fiecare nivel îți oferă un set unic de provocări, care provin din amplasarea variată a inamicilor, care sunt protejați de structuri interesante, dar și din faptul că trebuie să termini fiecare nivel cu unitățile care ți-au fost alocate.

Pentru a sparge apărarea inamicului ai la dispoziție o praștie uriașă, care îți aruncă unitățile cu viteze imense, iar fiecare dintre aceste unități posedă caracteristici distincte. Unele pot căpăta viteze mari după ce le activezi puterea specială, altele pot exploda la impact, în timp ce altele au alte puteri interesante pe care le poți descoperi. Mai mult, unele niveluri se orientează cu adevărat spre aspectul de puzzle al experienței, iar tu trebuie să folosești inteligent mediul înconjurător în avantajul tău, pentru a scăpa de acei dușmani enervanți. De exemplu, într-un nivel trebuie să distrugi o structură care stochează bolovani grei, care se vor rostogoli în jos pentru a strivi fiecare dușman care îi stă în cale. În plus, comportamentul dușmanilor se poate schimba, iar unii dintre ei se pot deplasa în jurul nivelului, ceea ce înseamnă că trebuie să îți planifici mai atent loviturile.

Cu culorile sale vibrante și pline de viață, fiecare nivel din Angry Heroes iese în evidență, iar aspectul său stilizat va lăsa cu siguranță o impresie. Când îmbini acest lucru cu o muzică optimistă și un gameplay distractiv, vei obține un joc grozav la care te vei întoarce și pe care îl vei juca ori de câte ori vei dori o doză rapidă de distracție.

Ajustează-ți ținta și trage spre victorie pe Jocurigratuite.ro atunci când joci Angry Heroes.

Cum se joacă

Fixează-ți loviturile prin deplasarea mouse-ului și prin menținerea apăsată a butonului stâng al mouse-ului. Eliberează butonul pentru a trage. Pe dispozitivele mobile trebuie să atingi ecranul pentru a ținti și să eliberezi degetul pentru a trage.

Jocuri similare:

Îți place Angry Heroes? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de îndemânare pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.