Cannon Strike

Intră în universul jocului Cannon Strike și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de îndemânare!

În acest joc plin de culori, sarcina ta este să umpli găleata cu cât mai multe bile, și să te asiguri că verși cât mai puține bile cu putință. Cannon Strike, la fel ca majoritatea jocurilor de puzzle pe care le poți juca pe Jocurigratuite.ro, începe cu nivele ușoare, în care obstacolele care se interpun între tunul tău și găleată nu sunt foarte intimidante, dar odată ce începi să te acomodezi cu regulile, nivelul de provocare crește și va trebui să-ți folosești toate abilitățile pe care le-ai dobândit dacă vrei să progresezi.

Pentru a trage cu tunul tot ce trebuie să faci este să folosești butonul stâng al mouse-ului. Acest lucru este înșelător de simplu, dar poate fi și în defavoarea ta, pentru că dacă nu ai suficientă răbdare și nu evaluezi corect situația, s-ar putea să pierzi calificativul de trei stele pe care îl poți primi la finalul fiecărui nivel, care se acordă doar celor care au reușit să umple găleata cu cât mai multe bile. Cu cât ratezi mai puține, cu atât clasamentul este mai bun. Fiecare nivel are o configurație creativă și unică, așa că în fiecare dintre ele trebuie să te adaptezi cerințelor și să îți planifici corect loviturile. Unele pot avea un număr mare de platforme în mișcare, în timp ce altele au o singură platformă, dar care se mișcă foarte repede. Și, bineînțeles, unele oferă surprize care vor crește cu siguranță provocarea, dar și distracția.

Termină toate nivelurile și obține toate stelele când joci Cannon Strike pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Folosește butonul stâng al mouse-ului pentru a trage cu tunul, dacă folosești un calculator. Dacă utilizezi un dispozitiv mobil, apasă pe ecran pentru a trage.

Jocuri similare:

Îți place Cannon Strike? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de îndemânare pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.