Chemistry Set Balance

Intră în universul jocului Chemistry Set Balance și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de îndemânare!

Dacă ai habar de chimie, știi cât de delicat este echilibrul reacțiilor chimice, iar orice mică modificare a unei formule poate schimba radical lucrurile. Chemistry Set Balance nu este un joc despre ecuațiile chimice de echilibrare, dar ai putea spune că este un joc despre echilibrul delicat al chimiei, deoarece trebuie să rotești cu atenție platformele pe care este așezat elementul chimic, astfel încât acesta să cadă în siguranță în paharul de laborator, care este plin cu alte lichide interesante.

Așa cum te-ai aștepta, jocul începe cu câteva nivele de pregătire de bază, de antrenament, în care trebuie să controlezi doar un număr mic de platforme, dar pe măsură ce avansezi trebuie să rotești o mulțime de platforme, plasate în tot felul de locații solicitante. Acest lucru transformă cu adevărat ghidarea elementului chimic către obiectivul său într-un adevărat test al reflexelor tale, dar și al abilităților tale de planificare.

Un alt lucru de care trebuie să ții cont în Chemistry Set Balance este faptul că platformele se rotesc în același timp, așa că fii conștient că acțiunile tale au efect asupra tuturor platformelor de pe tablă. Dar chiar dacă nu reușești în primele încercări, poți oricând să repornești nivelul și să încerci din nou. Și lucrul cel mai tare este că profesorul care supraveghează laboratorul vrea să reușești, și îți poți da seama de asta doar uitându-te la el.

Echilibrează elementele chimice într-un joc amuzant plasat într-un laborator de chimie când joci Chemistry Set Balance pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Rotește platformele care sunt plasate în locuri aleatorii în nivelul în sensul acelor de ceasornic sau în sens invers, fie prin apăsarea tastelor săgeată corespunzătoare din stânga sau din dreapta, fie prin apăsarea butonului stâng al mouse-ului în partea dreaptă sau stângă a ecranului sau, dacă ești pe un dispozitiv mobil, prin atingerea părții drepte sau stângi a ecranului.

Jocuri similare:

Îți place Chemistry Set Balance? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de îndemânare pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.