Red Rope

Intră în universul jocului Red Rope și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de îndemânare!

Red Rope este un joc foarte intrigant încă de la început. Trebuie să încerci să ghidezi frânghia roșie de la început până la punctul final, conectând în același timp și celelalte puncte colorate pe parcurs. Vei câștiga nivelul doar atunci când punctele plasate aleatoriu vor fi colorate în verde.

Pentru a face acest lucru este nevoie de multă planificare și răbdare, deoarece tot ce poți face este să ghidezi bila în mișcare cu ajutorul unui magnet. Ai nevoie de multă răbdare și atenție pentru a finaliza fiecare nivel. Cu toate acestea, dacă ajungi să nu poți continua, poți oricând să repornești nivelul și să-ți testezi abilitățile.

Deoarece în Red Rope nu există două niveluri la fel, te vei confrunta tot timpul cu noi provocări. Gameplay-ul nu este doar provocator, ci ai mereu noi răsturnări de situație pe baza formulei originale. Acest lucru face ca Red Rope să fie proaspăt și atrăgător, încurajându-vă în același timp să testați noi moduri de joc. Este o idee grozavă bazată pe o formulă foarte populară, așa că încercați-o chiar acum pe Jocurigratuite.ro și vedeți cât de bine vă puteți descurca!

Cum se joacă

Faceți clic și țineți apăsat butonul stâng al mouse-ului dacă folosiți un PC sau țineți degetul pe ecran dacă jucați de pe un dispozitiv mobil și ghidați capătul liber al frânghiei către țintă folosind magnetul. Pentru a ajunge la nivelul următor, asigură-te că frânghia atinge și celelalte cercuri care sunt împrăștiate în jurul nivelului curent.

Jocuri similare:

Îți place Red Rope? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de îndemânare pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.