Timberman

Intră în universul jocului Timberman și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de îndemânare!

Alătură-te celor peste 20 de milioane de jucători care au îmbrățișat distracția de pe Timberman, salutat ca un joc distractiv încă din 2014 și încă unul îndrăgit în 2024! Cu o nouă actualizare interesantă lansată recent, jucătorii se pot scufunda într-o lume plină de conținut nou, inclusiv zeci de personaje noi, medii captivante și posibilitatea de a vă extinde propriul sat. În plus, atracția atemporală de a tăia copaci virtuali și emoția competiției vă așteaptă în acest joc casual de tip arcade de școală veche. În Timberman, misiunea ta este simplă, dar provocatoare: taie lemne și navighează prin pădure în timp ce te ferești de crengi periculoase. Deși sarcina poate părea simplă la prima vedere, stăpânirea artei de a tăia lemne necesită precizie, sincronizare și reflexe rapide. Cu o mecanică de joc ușor de înțeles, Timberman oferă accesibilitate jucătorilor de toate nivelurile de îndemânare, dar adevărata măiestrie este rezervată celor care sunt dispuși să depună efort și să exerseze.

Cufundați-vă într-o lume plină de varietate, deoarece Timberman oferă o gamă diversă de medii de explorat și cucerit. Cu peste 100 de tăietori de lemne care așteaptă să fie deblocați, fiecare cu trăsături și abilități unice, posibilitățile de personalizare și personalizare sunt destul de multe. Provoacă-te să atingi apogeul succesului, urcând în clasamente și stabilind noi recorduri cu abilitățile tale inegalabile de tăiat lemne. Cu comenzile sale ușor de învățat, vei tăia și te vei feri în cel mai scurt timp. Fiecare nou clic sau atingere aduce o nouă provocare, deoarece fie trebuie să continui să tai în continuare până în vârful copacului, fie trebuie doar să te ferești de pericolele care vin de sus. Acest tip rapid de gameplay poate fi destul de interesant.

Ia-ți toporul virtual și pregătește-te pentru o aventură plină de adrenalină, în timp ce te alături rândurilor Timberman pe Jocurigratuite.ro și te străduiești să tai copaci virtuali mai repede ca niciodată. Cu atracția sa atemporală și gameplay-ul său captivant, Timberman promite ore întregi de divertisment și emoție pentru jucători. Așadar, ascuțiți-vă toporul, pregătiți-vă pentru provocarea care vă așteaptă și lăsați pădurea virtuală de pe Jocurigratuite.ro să răsune de sunetul tăierilor voastre triumfătoare de lemn.

Cum se joacă

Apăsați butonul stâng al mouse-ului de o parte și de alta a copacului pentru a tăia în direcția respectivă, sau folosiți tastele săgeată stânga și dreapta. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, apăsați pe ecran de o parte și de alta a copacului virtual.

Jocuri similare:

Îți place Timberman? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de îndemânare pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.