Cut For Cat

Intră în universul jocului Cut For Cat și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de îndemânare!

Cut For Cat vă cere să îi dați bomboanele pisicii dumneavoastră. Puteți face acest lucru pur și simplu prin tăierea frânghiilor care sunt conectate la ea. Chestia este că pisica ta trebuie să fie sub bomboană atunci când aceasta cade, altfel pierzi.

Există zeci de niveluri interesante de parcurs, iar fiecare dintre ele are partea sa de provocări. Scopul este mereu același, să te asiguri că bomboana cade la pisica ta, care se află chiar sub bomboană. Pe măsură ce joci, trebuie să îți faci o strategie și să găsești calea potrivită pentru a rezolva fiecare puzzle. Deoarece nu există două puzzle-uri la fel, te vei trezi impresionat de gameplay și de numeroasele oportunități. Ceea ce este minunat, deoarece Cut For Cat este un joc care te ține mereu în alertă, încercând să găsești răspunsul corect. S-ar putea să fie greu de făcut, dar este cu siguranță ceva care va îmbunătăți modul în care joci.

Cut For Cat este un joc excelent pentru oricine iubește jocurile de puzzle captivante, interesante și provocatoare. Cu acest joc veți găsi mereu o provocare pe care trebuie să o îndepliniți. Și datorită graficii sale drăguțe, veți dori întotdeauna să încurajați pisica drăguță și să o hrăniți cu acele bomboane. Puteți juca Cut For Cat chiar acum la Jocurigratuite.ro!

Cum se joacă

Țineți apăsat butonul stâng al mouse-ului dacă folosiți un PC sau atingeți și țineți apăsat degetul pe ecran dacă jucați de pe un dispozitiv mobil pentru a glisa peste șirul de ață și a-l tăia.

Jocuri similare:

Îți place Cut For Cat? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de îndemânare pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.