Drag Race 3D

Intră în universul jocului Drag Race 3D și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu curse!

Călătorește în inima curselor de drag racing cu Drag Race 3D, un joc care elimină toate distracțiile, lăsându-te doar cu două mașini, doi șoferi și un drum drept de cucerit. Simțiți adrenalina vitezei pure în timp ce vă confruntați cu adversari formidabili în curse intense. Cu fiecare victorie, veți câștiga recompense valoroase care pot fi folosite pentru a vă îmbunătăți și personaliza vehiculul pentru performanțe optime. Sau, dacă preferi, economisește-ți câștigurile pentru a te răsfăța cu una dintre cele mai tari și mai căutate mașini de pe piață. Aveți ceea ce vă trebuie pentru a depăși concurența și pentru a vă revendica victoria în calitate de campion suprem al curselor de drag racing? Cu gameplay-ul său captivant, Drag Race 3D oferă o experiență distractivă de drag racing care te va ține pe marginea scaunului. Testează-ți abilitățile împotriva unei liste de adversari calificați, fiecare mai provocator decât celălalt, și dovedește că ai ceea ce îți trebuie pentru a domina circuitul de curse de accelerare. Pe măsură ce urci în ierarhie și învingi adversari puternici, vei debloca accesul la o varietate de upgrade-uri și îmbunătățiri care îți vor împinge mașina la limitele sale. Ești pregătit să-ți lași rivalii în praf și să-ți revendici locul de drept în fruntea clasamentului?

Pune-ți centura și pregătește-te pentru o cursă palpitantă în Drag Race 3D În acest joc de mare impact de pe Jocurigratuite.ro, viteza este numele jocului, în timp ce te întreci împotriva cronometrului și a adversarilor tăi în curse de accelerare cu puls. Folosește-ți câștigurile pentru a-ți upgrada vehiculul cu puternice boosturi de nitro și alte modificări de îmbunătățire a performanțelor, sau economisește pentru a cumpăra o mașină nou-nouță direct din showroom. Drag Race 3D oferă o experiență de joc plină de adrenalină care te va face să te întorci pentru mai mult.

Demonii vitezei și pasionații de viteze se întâlnesc pe Jocurigratuite.ro pentru a concura în curse de viteză intense în Drag Race 3D. Cu grafica sa elegantă și comenzile sale sensibile, acest joc online vă pune în scaunul șoferului unor mașini puternice și exotice. Testează-ți curajul împotriva unei game variate de adversari în timp ce îți croiești drum spre vârful clasamentului. Cu fiecare victorie, vei câștiga recompense valoroase și vei debloca noi provocări care îți vor împinge abilitățile la limită. Ești pregătit să îți turezi motoarele și să îți lași rivalii în praf?

Cum se joacă

Folosește tastele săgeată pentru a schimba vitezele, Spațiu pentru a activa boost-ul și Ctrl pentru a accelera motorul. Atingeți butoanele de pe ecran dacă jucați de pe un dispozitiv mobil.

Jocuri similare:

Îți place Drag Race 3D? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu curse pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.