Crossy Chicken

Intră în universul jocului Crossy Chicken și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de îndemânare!

Crossy Chicken este un joc distractiv și plin de acțiune, în care obiectivul tău este să încerci să ajuți puiul să traverseze drumul. Cu toate acestea, acest drum special este plin de obstacole, de la mașini la apă și chiar trenuri. Este un loc foarte dificil pentru o găină mică să trăiască, dar trebuie să faci tot ce îți stă în putință pentru a ajuta această găină să supraviețuiască în acest pustiu solicitant, provocator și arid, plin de obstacole.

Nu va fi ușor, dar abilitățile și puterea ta îl vor ajuta pe acest pui să treacă peste toate problemele și în cele din urmă să ajungă la destinație așa cum ți-ai dorit întotdeauna. Este un joc foarte creativ și captivant, cu o mulțime de idei ingenioase, iar tu te vei trezi testându-ți abilitățile tot timpul încercând să câștigi. Acest lucru nu este niciodată ușor, dar este total amuzant și interesant, deoarece încerci să îți îmbunătățești abilitățile și să le împingi la noi culmi tot timpul, încercând să vezi cât de departe poți ajunge.

Crossy Chicken este disponibil pe Jocurigratuite.ro chiar acum, așa că, dacă crezi că ai ceea ce îți trebuie pentru a obține cel mai mare scor, dă-i o tură chiar acum!

Jocuri similare:

Îți place Crossy Chicken? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de îndemânare pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.