Legendary Warrior Globin Rush

Intră în universul jocului Legendary Warrior Globin Rush și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de îndemânare!

Ia-ți arcul și săgețile și asigură-te că ținta ta este pregătită, și pornește într-o aventură epică în Legendary Warrior Globin Rush pe Jocurigratuite.ro. Pentru a supraviețui în lumea înșelătoare a acestui joc trebuie să îți păstrezi calmul și trebuie să te simți confortabil cu trasul cu arcul. După cum te-ai aștepta, săgețile tale din lemn sunt influențate într-un mod mai dramatic de gravitație decât gloanțele de mare viteză trase din pistoale pe care le poți găsi în alte jocuri, așa că stăpânirea arcului de traiectorie pe care îl urmează săgeata este crucială pentru a supraviețui nivelelor.

Așa cum sugerează și numele, ești un războinic legendar, iar pentru un astfel de erou nu există niciun moment de odihnă. Drept urmare, personajul cu care joci se deplasează automat pe parcursul nivelului, iar tu ești responsabil doar de tragere. Dar să nu crezi că trasul este o sarcină ușoară, pentru că inamicii devin progresiv mai vicleni cu cât avansezi mai mult în misiunea ta. La începutul călătoriei tale te poți aștepta la o mulțime de inamici statici, care sunt practic o țintă de antrenament, dar în curând vei întâlni inamici mai periculoși, cum ar fi inamicii care sar în toate părțile, ceea ce face ca doborârea lor să fie mult mai dificilă decât te-ai aștepta. Iar dacă vrei să obții punctajul maxim, trebuie să tragi cât mai puține săgeți.

Devino un arcaș de legendă atunci când joci pe Jocurigratuite.ro Legendary Warrior Globin Rush.

Cum se joacă

Dacă folosești un calculator, apasă butonul stâng al mouse-ului și ține-l apăsat până când găsești traiectoria corectă. Eliberează butonul pentru a trage săgețile. Dacă utilizezi un dispozitiv mobil, regulile sunt aceleași, dar în loc să ții apăsat butonul stâng al mouse-ului, trebuie să apeși pe ecran.

Jocuri similare:

Îți place Legendary Warrior Globin Rush? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de îndemânare pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.