Ninja Revenge

Intră în universul jocului Ninja Revenge și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de îndemânare!

Războinicii ninja sunt cunoscuți pentru capacitățile lor incredibile de luptă, iar precizia și abilitatea de a trece neobservați sunt printre cele mai cunoscute trăsături ale lor. În Ninja Revenge ești o astfel de forță de luat în seamă, iar când satul tău este atacat, tot antrenamentul tău va intra în joc și toate abilitățile tale vor fi testate, în timp ce încerci să îți eliberezi ținutul de acești invadatori.

Regulile jocului Ninja Revenge sunt simple, și tot ce trebuie să faci este să elimini toți inamicii din fiecare nivel, folosind cât mai puține lovituri. La urma urmei, ninja sunt cunoscuți pentru precizia și viteza lor, așa că nu poți sta prea mult într-un singur loc. În timp ce îți ajustezi ținta și arunci proiectilele mortale, trebuie să iei în considerare toate comportamentele unice pe care le posedă inamicii, deoarece unii stau pur și simplu pe loc, alții sar în sus și în jos, alții sar în diagonală și așa mai departe. Fiecare dintre ei aduce propriul set unic de provocări, iar tu trebuie să te adaptezi la mișcările lor, precum și să iei în considerare cu atenție poziția ta curentă, pe care nu o poți schimba.

Fiecare nivel din Ninja Revenge are o configurație distinctivă, la fel ca și formațiile inamicilor, așa că nu știi niciodată la ce să te aștepți când începi o nouă hartă. De asemenea, modul în care te deplasezi pe parcursul nivelului nu este sub controlul tău, așa că fii pregătit să tragi din tot felul de direcții diferite. Dar reține că, cu cât ratezi mai mult, cu atât scorul tău final va fi mai mic, așa că asigură-te că țintești cu atenție înainte de a trage.

Pregătește-ți stiva de proiectile pentru a-ți proteja satul în Ninja Revenge atunci când joci pe Jocurigratuite.ro, și elimină toți adversarii.

Cum se joacă

Folosește mouse-ul pentru a ajusta unghiul de tragere și apasă butonul stâng al mouse-ului pentru a trage, dacă ești pe un PC. Dacă folosești un dispozitiv mobil, atinge ecranul în unghiul în care dorești să tragi și eliberează când ești gata. Ține cont de faptul că, cu cât linia punctată devine mai mare, cu atât lovitura ta va fi mai puternică.

Jocuri similare:

Îți place Ninja Revenge? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de îndemânare pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.