Sling Tomb

Intră în universul jocului Sling Tomb și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de îndemânare!

Pregătește-te să navighezi printr-un mediu periculos și să supraviețuiești cât mai mult timp în Sling Tomb pe Jocurigratuite.ro. În acest joc trebuie să țintești cu atenție personajul tău și să tragi spre diverse cuie din mediul înconjurător. Odată ce intri în contact cu unul dintre acestea, ai parte de câteva momente de răgaz. Nu sta prea mult timp pentru a-ți planifica următoarea mișcare, pentru că nivelul apei crește încet, iar dacă te ajunge din urmă, trebuie să o iei de la capăt. Iar evadarea din această situație periculoasă în care te afli nu este cu siguranță o sarcină ușoară, mai ales cu toate diferitele capcane care îți stau în cale, capcane care variază de la cuie care se mișcă în direcții diferite, care te încetinesc pentru că trebuie să îți sincronizezi mai atent loviturile, până la fierăstraie rotative și săgeți, care te vor face să repornești imediat nivelul dacă te ating.

Cu cât reușești să ajungi mai sus, cu atât mai dificilă devine urcarea, deoarece tot mai multe obstacole îți ies în cale, făcând jocul mai imprevizibil. Acest lucru înseamnă că trebuie să fii mai atent cu cât avansezi mai mult. Și fii atent la monedele care sunt plasate aleatoriu în scenă, pentru că, dacă aduni destule, poți debloca alte personaje cu care să joci. Din fericire, pe lângă colectarea de monede, poți să colectezi și obiecte care îți ajută personajul să avanseze și mai mult, cum ar fi un scut care te protejează de orice lovitură primită. Dar nu te baza prea mult pe aceste obiecte, pentru că uneori riscul de a obține unul poate fi mai mare decât cel de a-ți planifica calea cu mai multă atenție.

În timp ce mediul în care ești plasat este cu siguranță unul periculos, grafica stilizată conferă atmosferei un ton ușor, iar acest lucru menține acțiunea un pic mai puțin intensă decât este probabil. Iar muzica optimistă te va ține pregătit, fără să adauge însă și o tensiune suplimentară jocului. Cu toate săriturile și imprevizibilitatea din jurul tău, aceste elemente ajută într-adevăr să ușureze puțin presiunea.

Ajunge cât mai departe de nivelurile de apă în creștere atunci când joci Sling Tomb pe Jocurigratuite.ro, colectează cât mai multe monede și distrează-te!

Cum se joacă

Dacă joci jocul de pe un PC vei folosi exclusiv mouse-ul. Prin apăsarea butonului stâng al mouse-ului oriunde pe ecran, personajul este pregătit să se lanseze în aer. Va trebui apoi să deplasezi mouse-ul pentru a selecta unghiul spre care vrei să zbori. Dacă folosești un dispozitiv mobil, în loc să folosești mouse-ul pentru a controla mișcarea, va trebui să apeși pe ecran și să îți miști degetul pe ecran pentru a imita mișcările mouse-ului descrise mai sus.

Jocuri similare:

Îți place Sling Tomb? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de îndemânare pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.