Pixel Dash

Intră în universul jocului Pixel Dash și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de îndemânare!

Cu grafica și designul său minimalist, Pixel Dash îți captează imediat atenția. Acesta îți cere să efectuezi salturi precise, iar pentru a naviga prin mediul periculos fiecare mișcare pe care o faci trebuie să fie atent planificată. Există țepi care abundă în fiecare nivel, iar pentru a ajunge la platforme nu numai că trebuie să străbați distanțe mari, dar trebuie, de asemenea, să eviți să te lovești de acești țepi mortali. Adaugă la asta platformele care se mișcă în sus și în jos și, dintr-o dată, să ajungi la acel steag final care denotă sfârșitul nivelului devine din ce în ce mai dificil.

Fiecare nivel din Pixel Dash este scurt și îl poți rejuca aproape instantaneu dacă nu reușești să ajungi la următorul. Partea bună este că, de fiecare dată când îl reiei, îți perfecționezi tehnica și înveți ceva nou despre provocările cu care te confrunți. Iar cu puține mișcări la dispoziție, de obicei trebuie doar să îți perfecționezi acțiunile pentru a stăpâni navigația unică pe care ți-o cere fiecare nivel. Un alt punct cu care Pixel Dash îți vine în ajutor este faptul că modul în care se mișcă personajul este foarte intuitiv și cursiv, așa că vei învăța rapid limitele săriturii, dar și ale sprintului și inerția pentru fiecare dintre comenzile tale.

Când reușești să îți înlănțuiești rapid acțiunile, provocarea din Pixel Dash va dispărea încet-încet, iar atunci ceea ce te va face să te întorci ar putea fi dorința de a termina fiecare nivel cât mai repede posibil. În timp ce jocul poate părea dificil, poate fi și o experiență relaxantă, pentru că îți cere cu adevărat să te concentrezi, iar atunci când ești concentrat pe nivelul din fața ta, îți poți lua gândul de la toate grijile pe care le-ai putea avea.

Descoperă aspectul unic al fiecăruia dintre nivelurile din Pixel Dash și termină jocul atunci când joci pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Pixel Dash poate fi jucat numai cu ajutorul unei tastaturi. Folosește tastele săgeată pentru a te deplasa, apasă A sau săgeata în sus pentru a sări și apasă tasta S pentru a face un sprint.

Jocuri similare:

Îți place Pixel Dash? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de îndemânare pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.