Survival Game

Intră în universul jocului Survival Game și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de îndemânare!

Dacă ești un fan al emisiunilor TV de înaltă calitate, atunci cu siguranță vei recunoaște mini-jocurile pe care trebuie să le joci în Survival Game pe Jocurigratuite.ro. În acest joc există diverse provocări pe care trebuie să le depășești, iar miza este imensă în fiecare dintre ele, deoarece în Survival Game nu poți pur și simplu să repornești nivelul la care ai eșuat, ci trebuie să o iei de la capăt de la primul nivel. Și cum toate etapele cuprind o provocare complet unică, tensiunea este foarte mare de fiecare dată când joci. În plus, există un cronometru care nu îți lasă mult timp de gândire, așa că trebuie să îți asumi riscuri dacă vrei să ai șansa de a avansa.

Lumea din Survival Game este una violentă, iar în fiecare nivel o mulțime de concurenți ai tăi vor fi eliminați. Și de asemenea, te poți aștepta să eșuezi de câteva ori în nivelurile brutale pe care le prezintă jocul. Unele dintre ele îți cer să avansezi doar atunci când robotul uriaș din cealaltă parte a camerei este cu spatele la tine, altul este un joc mortal în care trebuie să ghicești dacă celălalt jucător are un număr par sau impar de bile ascunse în pumn, și multe alte jocuri similare, fiecare fiind mai diferit decât cel precedent. Acestea nu au nicio legătură între ele, singurul lucru comun între ele este că toate au un final violent pentru cel care este învins. Faptul că sunt atât de diverse face ca lucrurile să fie mult mai tensionate și, pentru că dacă pierzi în oricare dintre ele îți vei pierde tot progresul, vei răsufla ușurat de fiecare dată când vei ajunge la următorul nivel. Dar nu vei apuca să sărbătorești prea mult timp, pentru că cronometrul nu te lasă să îți analizezi următoarele mișcări pentru o perioadă prea lungă de timp. Dacă cronometrul ajunge la zero și nu ai reușit să câștigi, va trebui să reîncepi jocul. Nu există jumătăți de măsură în Survival Game.

Supraviețuiește jocurilor mortale din Survival Game și vezi dacă poți câștiga marele premiu.

Cum se joacă

Survival Game poate fi jucat doar pe PC, folosind butonul stâng al mouse-ului pentru a interacționa cu elementele jocului. Fiecare joc are propriile reguli unice.

Jocuri similare:

Îți place Survival Game? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de îndemânare pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat doar pe PC