The Smurfs: Ocean Cleanup

Intră în universul jocului The Smurfs: Ocean Cleanup și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de îndemânare!

Știm cu toții că poluarea oceanelor este o problemă majoră și va continua să fie una dacă nu facem ceva în această privință. Exersează curățarea oceanului atunci când joci pe Jocurigratuite.ro un joc care te încurajează să eliberezi oceanul de tot felul de gunoaie, astfel încât generațiile viitoare să poată vedea frumusețea oceanului în toată splendoarea sa.

În The Smurfs: Ocean Cleanup vei fi un ștrumf care trebuie să pescuiască tot felul de gunoaie, iar după ce vei vedea cât de dificilă poate fi această sarcină, s-ar putea să te gândești de două ori unde îți arunci lucrurile.

Pentru a începe pescuitul, trebuie mai întâi să apeși pe ecran la momentul potrivit pentru a determina adâncimea la care va plonja undița. Cu cât ești mai aproape de centrul barei de pe ecran, cu atât mai bună va fi lansarea. Odată ce cârligul se află sub apă, trebuie să navighezi cu atenție și să selectezi gunoiul și să îl duci la suprafață. Cu cât te joci mai bine, cu atât mai multe îmbunătățiri poți descoperi, ceea ce te va face un pescar mai eficient.

Începe-ți călătoria în curățarea planetei pe Jocurigratuite.ro și joacă The Smurfs: Ocean Cleanup.

Joacă alte jocuri din seria smurfs:

  1. The Smurfs: Cooking
  2. The Smurfs: Skate Rush
  3. The Smurfs: Village Cleaning

Jocuri similare:

Îți place The Smurfs: Ocean Cleanup? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de îndemânare pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.