TrackMania Blitz

Intră în universul jocului TrackMania Blitz și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu curse!

Sunteți un fan al jocurilor de curse și doriți să experimentați emoția curselor pe Jocurigratuite.ro? Atunci haideți să jucați TrackMania Blitz, un joc de curse online captivant, care vă pune la volan, în scaunul șoferului unei mașini extrem de rapide. TrackMania Blitz este o intrare online din populara serie TrackMania și, așa cum vă așteptați de la aceste jocuri, va trebui să concurați pe circuite unice, unde doar stăpânind mediul înconjurător veți putea ajunge pe primul loc. Iar a concura este numele jocului, pentru că fiecare cursă de pe TrackMania Blitz este o cursă cu eliminare, în care la fiecare tur jucătorul care se află pe ultimul loc este eliminat.

Dacă vrei să supraviețuiești în fiecare tur și să obții primul loc pe podium, va trebui să profiți de toate buclele și acceleratoarele de viteză care sunt plasate de-a lungul drumului și să te asiguri că intri în salturile nebunești cu viteza potrivită, dacă vrei să zbori pe lângă concurența ta. Iar în TrackMania Blitz poți concura chiar și pe un clasament global, unde sunt înregistrate recorduri și te poți provoca să le depășești.

Controlul mașinii de curse este ușor în TrackMania Blitz, iar întoarcerea la stânga sau la dreapta este rapidă, ceea ce funcționează foarte bine, mai ales la vitezele mari pe care le atingi cu ușurință. Grafica este detaliată, iar muzica și sunetele sunt energice, iar toate acestea fac ca experiența cursei să fie mult mai palpitantă.

Urcă-te pe scaunul șoferului când joci TrackMania Blitz pe Jocurigratuite.ro și câștigă cursele.

Cum se joacă

Dacă jucați pe un PC, puteți fie să conduceți mașina apăsând tastele săgeată spre stânga sau spre dreapta, fie să apăsați butonul stâng al mouse-ului în direcția în care doriți să mergeți. Dacă folosiți un dispozitiv mobil, atingeți ecranul în direcția în care doriți să mergeți.

Joacă alte jocuri din seria Ubisoft:

 1. Tom Clancy's Shootout
 2. Idle Miner Space Rush
 3. Rabbids Volcano Panic
 4. Stack
 5. For Honor Warriors io
 6. All-Star Blast!
 7. Might & Magic Armies
 8. Balls Race
 9. Bubbles & Hungry Dragon
 10. Assassin's Creed Freerunners
 11. Brawlhalla Grand Slam
 12. Rabbids Wild Race
 13. Rayman's Incrediballs Dodge

Jocuri similare:

Îți place TrackMania Blitz? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

 • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu curse pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.