Might & Magic Armies

Intră în universul jocului Might & Magic Armies și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri .io!

Adună-ți armata și supraviețuiește pe tărâmurile periculoase de pe Might & Magic Armies. Dacă ești familiarizat cu legendara serie Might and Magic, te-ai putea aștepta ca strategia să facă parte și din acest joc online, dar experiența din Might & Magic Armies este mult mai distilată decât ceea ce te-ai putea aștepta în mod normal de la seria populară menționată mai sus. În loc să cercetezi hărțile vaste și să cauți resurse, comori și inamici pe care să-i învingi, în Might & Magic Armies obiectivul tău principal este doar să aduni trupele care sunt împrăștiate pe tot teritoriul sub steagul tău și să supraviețuiești cât mai mult timp posibil. Desigur, acest lucru s-ar putea să nu fie atât de ușor pe cât pare, deoarece joci și împotriva altor jucători și va trebui să te angajezi în dueluri puternice pe toată harta.

Pe toată harta din Might & Magic Armies vei vedea fie căști ale unităților, fie cufere de comori care abundă pe ecran. Dacă rămâi în apropierea acestora pentru o perioadă scurtă de timp, aceste unități vor veni și ți se vor alătura. Cu cât armata ta este mai mare, cu atât raza inelului care adună aceste unități devine mai mare. Dar odată ce vă apropiați suficient de mult de o armată inamică, cele două armate vor începe să se atace reciproc. Odată ce acest lucru începe, așa cum te-ai aștepta de la o bătălie, lucrurile devin destul de repede agitate. Dacă vedeți că înfrângerea este iminentă, aveți încă opțiunea de a fugi. Aveți grijă când faceți acest lucru, deoarece veți pierde o parte din armata dumneavoastră atunci când fugiți frenetic pentru a vă salva viața.

Adună o armată mare și supraviețuiește pe harta periculoasă Might & Magic Armies când joci pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Folosiți butonul stâng al mouse-ului sau tastele săgeată pentru a vă deplasa armata și apăsați tasta Spațiu pentru un impuls rapid. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți ecranul în direcția în care doriți să vă deplasați și apăsați butonul de impuls pentru a obține un impuls de viteză momentan.

Joacă alte jocuri din seria Ubisoft:

 1. Tom Clancy's Shootout
 2. Idle Miner Space Rush
 3. Rabbids Volcano Panic
 4. Stack
 5. For Honor Warriors io
 6. All-Star Blast!
 7. Balls Race
 8. Bubbles & Hungry Dragon
 9. Assassin's Creed Freerunners
 10. Brawlhalla Grand Slam
 11. TrackMania Blitz
 12. Rabbids Wild Race
 13. Rayman's Incrediballs Dodge

Jocuri similare:

Îți place Might & Magic Armies? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

 • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri .io pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.