Taming.io

Intră în universul jocului Taming.io și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri .io!

Supraviețuiește pe tărâmurile fantastice din Taming.io, adună resurse, împrietenește-te cu aliați puternici și construiește un sat puternic care să supraviețuiască pericolelor care pândesc ținutul, atunci când joci pe Jocurigratuite.ro.

Pentru a prospera în Taming.io trebuie mai întâi să vă faceți provizii de resurse valoroase, lovind copaci, tufișuri și pietre. Odată ce obțineți suficiente dintre acestea, puteți începe să construiți diverse clădiri. Bineînțeles, rătăcirea prin lumea din Taming.io pentru a colecta aceste stocuri vitale se poate dovedi a fi o adevărată provocare, așa că trebuie să fiți mereu cu ochii în patru după alte animale, jucători sau șefi, care caută mereu să adune toate resursele pe care le-ați câștigat cu greu. Deși există animale și șefi care cutreieră ținuturile, cel mai periculos dușman de care trebuie să te ferești este cu siguranță ceilalți jucători, care se pot dovedi a fi cei mai vicleni și mai mortali dintre toți.

Din fericire, îți poți îmbunătăți șansele de luptă dacă câștigi suficientă experiență, care îți va ridica nivelul personajului. Pentru a face acest lucru, trebuie să vă alegeți cu înțelepciune bătăliile și să luptați doar cu inamicii pe care știți că îi puteți învinge. Și, în plus, poți primi ajutor și de la diverse animale de companie, care pot crește și ele în putere, prin aceleași mijloace ca și tine. Și vei vedea în curând că trebuie să te bazezi pe acest ajutor suplimentar din partea acestor creaturi drăguțe, pentru că, cu cât joci mai mult, cu atât mai greu devine Taming.io, deoarece și inamicii și jucătorii devin mai puternici. Așadar, este vital să înveți punctele forte și abilitățile unice ale fiecăruia dintre animalele tale de companie, dacă vrei să ai vreo speranță de a supraviețui cât mai mult timp. Mai ales dacă vreți să abordați șefii, care sunt inamici deosebit de formidabili, pe care doar cei mai perseverenți dintre jucători pot spera să-i învingă. Dar recompensele pentru înfrângerea acestor tipuri de inamici merită riscul, pentru că aceștia oferă cantități masive de experiență, aur și îți pot oferi chiar și animale de companie speciale pe care le poți îmblânzi, care sunt eliberate odată ce îi învingi pe acești puternici combatanți.

Unul dintre lucrurile care se observă imediat când începi Taming.io sunt grafica frumoasă și stilizată, care te transportă în acest regat fantastic. Dar nu vă lăsați păcăliți de această grafică, pentru că lumea din Taming.io este nemiloasă, și doar cei mai determinați jucători pot supraviețui. Și pentru a completa grafica drăguță, sunetele sunt, de asemenea, foarte relaxante și liniștitoare, care, de asemenea, contribuie foarte mult la atmosfera fermecătoare pe care o are Taming.io.

Pășește pe tărâmurile magice din Taming.io când joci pe Jocurigratuite.ro și distrează-te!

Cum se joacă

Folosește tastele săgeată sau tastele WASD pentru a te deplasa și schimbă unghiul în care se află personajul tău, îndreptând mouse-ul în direcția dorită. Atacați apăsând butonul stâng al mouse-ului și folosiți butonul stâng al mouse-ului pentru a interacționa cu diferitele elemente ale jocului.

Jocuri similare:

Îți place Taming.io? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri .io pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat doar pe PC