Hungry Shark Arena: Horror Night

Intră în universul jocului Hungry Shark Arena: Horror Night și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri .io!

Atunci când îți imaginezi o arenă plină de rechini înfometați, care vor să se înfrunte între ei, probabil că ești deja destul de îngrozit, dar Hungry Shark Arena: Horror Night duce acest concept la un alt nivel și sporește groaza în jocul său multiplayer, Hungry Shark Arena: Horror Night. Cu o temă nouă și înfricoșătoare, acest joc vă va ține pe marginea scaunului, în timp ce vă luptați să supraviețuiți și să îi învingeți pe ceilalți jucători, într-o lume a jocului în care nu sunt permise greșeli, iar o singură mișcare greșită va avea ca rezultat faptul că veți fi mâncat de ceilalți jucători.

Așa cum probabil vă așteptați după numele său, în Hungry Shark Arena: Horror Night există o mulțime de rechini. Tu controlezi o astfel de creatură marină magnifică, iar scopul tău este să mănânci cât mai mulți pești, evitând în același timp ceilalți jucători, precum și tot felul de alte pericole de mediu care împânzesc mările din Hungry Shark Arena: Horror Night, cum ar fi minele. Cu cât reușești să supraviețuiești și să te hrănești mai mult, cu atât mai puternic devine rechinul tău. Iar odată ce creșteți în putere, adversari cu care probabil nu ați fi îndrăznit să vă luptați devin brusc prada dumneavoastră. Trucul pentru a supraviețui este să știi ce bătălii poți câștiga și de care trebuie să fugi. Cel puțin pentru moment. În Hungry Shark Arena: Horror Night, ca și în multe alte cazuri, retragerea este întotdeauna o opțiune, și de multe ori este cea mai înțeleaptă opțiune pe care o poți lua.

Joacă un alt joc multiplayer distractiv pe Jocurigratuite.ro și vezi câte puncte poți obține.

Cum se joacă

Apăsați butonul stâng al mouse-ului pentru în direcția în care doriți ca rechinul să se deplaseze. Rechinul se mișcă automat. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți în schimb ecranul.

Joacă alte jocuri din seria Hungry Shark Arena:

  1. Hungry Shark Arena

Jocuri similare:

Îți place Hungry Shark Arena: Horror Night? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri .io pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.