Sorting Sorcery

Intră în universul jocului Sorting Sorcery și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri puzzle!

Haosul domnește în limitele mistice ale castelului magic de pe Jocurigratuite.ro când joci Sorting Sorcery, unde poți vizita un tărâm capricios în care oale, cristale, ciuperci și o multitudine de ingrediente fermecate sunt împrăștiate la întâmplare, așteptând atingerea abilă a unui vrăjitor priceput pentru a restabili ordinea. Este o situație nedumerită, dar nu te teme, pentru că abilitățile tale organizatorice sunt cheia pentru a descurca această dezordine magică. În fiecare nivel din Sorting Sorcery, te vei găsi în fața unei provocări unice: să rearanjezi obiectele vrăjite și să restabilești armonia în magaziile castelului. Timpul trece, dar nu lăsa graba să-ți întunece judecata. Eficiența este numele jocului aici, deoarece cu cât faci mai puține mișcări, cu atât mai mare va fi măiestria ta asupra artelor arcane.

Pe măsură ce te adâncești în castelul fermecat, vei întâlni o serie de ingrediente vrăjitorești, înfricoșătoare și de-a dreptul mistice. De la cazane cu bule și până la cristale strălucitoare, fiecare obiect prezintă propriul puzzle de rezolvat. Dar nu te teme, vrăjitorule neînfricat, căci cu o planificare atentă și un strop de magie, poți câștiga trei stele în fiecare nivel și îți poți dovedi că ești cel mai bun vrăjitor. Bineînțeles, grafica și sunetele chiar contribuie foarte mult la atmosfera generală a Sorting Sorcery, iar tu te vei lăsa rapid atras în atmosfera magică pe care jocul a pregătit-o. Și chiar dacă sortarea poate deveni dificilă uneori, mai ales în ultimele niveluri, jocul încântător și relaxant se va dovedi a fi o modalitate excelentă de a vă relaxa.

Cu cincizeci de niveluri de haos magic de cucerit, Sorting Sorcery promite ore de divertisment pentru vrăjitoare, vrăjitori și pasionați de puzzle deopotrivă. Așadar, ascuțiți-vă baghetele, ștergeți praful de pe cărțile de vrăji și pregătiți-vă să porniți într-o aventură de sortare pe Jocurigratuite.ro. Castelul magic vă așteaptă, și numai voi puteți restabili ordinea în sălile sale mistice.

Cum se joacă

Folosiți butonul stâng al mouse-ului pentru a selecta un obiect de pe rafturi și faceți clic pe un loc gol de pe un alt raft pentru a plasa obiectul selectat. Atingeți aceste elemente dacă jucați de pe un dispozitiv mobil.

Jocuri similare:

Îți place Sorting Sorcery? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri puzzle pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.