Bubble Dragons

Intră în universul jocului Bubble Dragons și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu animale!

Distrează-te cu un joc de împușcat cu bile în care miza este mai mare decât de obicei, pentru că în Bubble Dragons cu cât joci mai bine cu atât te apropii mai mult de a ajuta puiul de dragon să iasă din ou. Un scut de bile protectoare se află între tine și dragon, așa că trebuie să-ți croiești drum spre el trăgând în așa fel încât să conectezi cel puțin trei bile de același tip. Dacă reușești să faci acest lucru, acestea sunt eliminate din calea ta și ești cu un pas mai aproape de a ajunge la puiul de dragon.

Pentru a te ajuta în drumul tău fii atent la bilele speciale care te pot ajuta, cum ar fi cele care explodează atunci când bilele tale se ciocnesc cu ele. Utilizând puterile acestora vei avansa în călătoria ta epică pentru a salva toți puii de dragon.

Folosește-ți ținta și salvează toți dragonii de pe Jocurigratuite.ro, și distrează-te copios eliminând bulele din calea ta.

Jocuri similare:

Îți place Bubble Dragons? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu animale pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.