Bubble Dragons Saga

Intră în universul jocului Bubble Dragons Saga și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu animale!

Ajută un pui de dragon să iasă din coajă și distrează-te în Bubble Dragons Saga, un joc unic de împușcat cu bile în care trebuie să elimini toate bilele care au prins oul dragonului și îl împiedică să se nască.Acțiunea este destul de explozivă în Bubble Dragons Saga, și nu primești doar bule normale de împușcat, ci și unele care vin cu puteri speciale, care au efecte diferite atunci când lovesc alte bule. Așadar, așteaptă-te la chestii precum mine și tot felul de altele, care transformă tabla de joc într-un spectacol vizual cum rar vezi într-un joc de acest tip.

Așa cum spune și numele, vei porni într-o aventură pe cinste în Bubble Dragons Saga, iar cu numărul mare de nivele, te poți aștepta să te distrezi foarte mult când joci acest joc. Și când premiul pentru terminarea cu succes a unui nivel este să vezi privirea unui dragon drăguț, vei fi sigur că vei continua să te întorci la Jocurigratuite.ro și să vezi această poveste până la sfârșit.

Jocuri similare:

Îți place Bubble Dragons Saga? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu animale pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.