Bubble Shooter Wheel

Intră în universul jocului Bubble Shooter Wheel și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu bile!

Joacă un joc cu bile cu o particularitate cool când selectezi Bubble Shooter Wheel pe Jocurigratuite.ro. La fel ca și alte jocuri similare, în Bubble Shooter Wheel trebuie să tragi bile de diferite culori într-un teanc. Pentru a câștiga, împușcăturile tale trebuie să fie plasate în așa fel încât cel puțin trei bile de aceeași culoare să se conecteze între ele, eliminându-le astfel de pe tablă.

Ceea ce face ca Bubble Shooter Wheel să fie diferit de alte jocuri de acest tip este faptul că stiva se învârte constant. Acest lucru aduce un strat suplimentar de strategie în joc. În plus, memoria ta este, de asemenea, pusă la încercare, deoarece o lovitură poate valora mult mai mult decât ceea ce poți vedea în prezent. Dacă poți să îți amintești jumătatea de tablă care este ascunsă și care se rotește în momentul de față și ai răbdarea de a nu trage, poți elibera o zonă mult mai mare.

Joacă Bubble Shooter Wheel pe Jocurigratuite.ro pentru o experiență clasică, dar cu câteva elemente noi și interesante.

Jocuri similare:

Îți place Bubble Shooter Wheel? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu bile pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.