Jungle Legend

Intră în universul jocului Jungle Legend și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu bile!

Jungle Legend ia formula clasică de jocuri cu bile și adaugă mult mai multă intensitate la experiență. În acest joc trebuie să tragi bule de diferite culori și modele astfel încât să aterizeze între cel puțin două bule de același tip. În acest fel, le vei elimina pe toate de pe scenă.

Și eliminarea bulelor de pe tablă cât mai repede posibil este vitală, pentru că dacă acestea ajung la coliba din nivel, atunci se termină jocul și trebuie să repornești și să încerci din nou.

Pentru a-ți maximiza eforturile, poți ținti bilele care au efecte diferite, ceea ce te poate ajuta să elimini mai repede tabla. În timp ce primele niveluri sunt o introducere blândă a regulilor și te vor ajuta să te familiarizezi cu lumea lui Jungle Legend, cu cât joci mai mult, cu atât jocul devine mai solicitant, iar pe parcursul aventurii tale vei dobândi cu siguranță măiestria jocurilor de împușcat cu bile.

Mergi într-o călătorie distractivă atunci când joci Jungle Legend pe Jocurigratuite.ro și termină toate nivelurile jocului.

Jocuri similare:

Îți place Jungle Legend? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu bile pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.