Microsoft Bubble

Intră în universul jocului Microsoft Bubble și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu bile!

Pregătește-te pentru distracția de împușcat cu bile și minunează-te la culorile strălucitoare și fundalurile minunate și lasă jocul să se ocupe de restul în Microsoft Bubble. În timp ce admiri grafica, planifică-ți următoarea mișcare cu atenție și trage pentru a potrivi trei sau mai multe bile de aceeași culoare. Cu cât câștigi mai multe monede, cu atât mai multe articole pe care le poți folosi pentru a rezolva diferitele puzzle-uri solicitante vor apărea.

Cu cât devii mai bun, cu atât deblochezi mai multe niveluri, fiecare cu propriile obiective unice, care te vor ține în permanență în priză. Odată ce ai învins toate aceste niveluri, te așteaptă o provocare în plus, și anume Marathon Mode, unde te așteaptă nenumărate ore în care vei încerca să obții cel mai mare scor.

Joacă încă un joc distractiv de împușcat cu bile pe Jocurigratuite.ro când încerci Microsoft Bubble!

Jocuri similare:

Îți place Microsoft Bubble? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu bile pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.