Castle Defense

Intră în universul jocului Castle Defense și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de apărare!

Planifică-ți apărarea cu înțelepciune și pregătește-te pentru un atac iminent când joci Castle Defense. Asediul fortăreței tale pare că nu se va opri niciodată, dar folosind tactici excelente și o gestiune atentă poți supraviețui oricât de mult timp este nevoie pentru a alunga invadatorii.

În peste 40 de hărți cu patru tematici diferite trebuie să îți protejezi puternica fortăreață folosind diverse turnuri care pot trage tot felul de proiectile diferite, precum și alte puteri pe care le poți avea la dispoziție. Pentru a realiza o apărare de succes trebuie să alegi cu atenție ce turn vrei să plasezi într-un loc anume, astfel încât să își maximizeze eficiența. Pe lângă amplasarea turnurilor, trebuie să ții cont și de diferitele tipuri de inamici care atacă, deoarece fiecare dintre ei are anumite puncte forte și puncte slabe pe care trebuie să le cunoști pentru a-i învinge.

Cu o coloană sonoră și o grafică deosebită, Castle Defense te atrage în lumea sa și te antrenează să fii cel mai bun apărător din țară. Joacă-te pe Jocurigratuite.ro și oprește fiecare atac al dușmanilor tăi.

Jocuri similare:

Îți place Castle Defense? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de apărare pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.