Classic Uno

Intră în universul jocului Classic Uno și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de cărţi!

Uno este un joc de cărți popular și aici, pe Jocurigratuite.ro, poți exersa și stăpâni regulile astfel încât să poți câștiga întotdeauna împotriva prietenilor tăi. Pentru a câștiga, trebuie să scapi de toate cărțile din mână înaintea adversarilor tăi. Poți scăpa de o carte doar dacă aceasta se potrivește fie cu culoarea, fie cu numărul cărții de sus din teanc. Și nu uita să anunți ultima ta carte prin a spune UNO!

Pentru a-ți împiedica adversarii să câștige, poți folosi și cărți speciale, fiecare având un efect unic asupra jocului. Ai o carte care va sări peste rândul următorului jucător, una care inversează direcția de joc, o alta care îl face pe următorul jucător să tragă două cărți și să își piardă rândul, una care schimbă culoarea curentă și îl forțează pe următorul jucător să ia patru cărți și să își piardă rândul, una care schimbă culoarea care trebuie potrivită, una care îl poate provoca pe jucătorul care vrea să te oblige să iei patru cărți, una care face pe un adversar să ia două cărți pentru că nu a spus UNO. Cu un număr atât de mare de opțiuni, jocul devine rapid intens și distractiv!

Devino un campion la Uno atunci când te joci Classic Uno pe Jocurigratuite.ro!

Jocuri similare:

Îți place Classic Uno? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de cărţi pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.