Death Chase

Intră în universul jocului Death Chase și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu mașini!

Dacă vrei o doză de adrenalină, atunci ai venit la locul potrivit, pentru că Jocurigratuite.ro a pregătit un joc de curse epic, plin de acțiune și de mare viteză. În Death Chase concurezi pe o pistă plină de pericole, unde o singură mișcare greșită poate însemna sfârșitul cursei.

În timp ce scopul este să ajungi la linia de sosire, să ajungi acolo întreg este o provocare. Atunci când sunt implicate viteze mari, lucrurile devin automat periculoase, dar când la asta se adaugă tot felul de pericole din mediul înconjurător, dificultatea de a ajunge la linia de sosire va crește cu siguranță.

Poți alege între diferite mașini care să te ducă acolo, de la mașini de poliție, la ambulanțe și alte vehicule mai convenționale, iar în anumite momente poți activa și rezerva de nitro pentru a obține un plus de viteză. Dar un lucru este sigur, indiferent ce conduci, trebuie să te asiguri că ajungi întreg la finalul cursei.

Obține primul loc și supraviețuiește curselor periculoase din Death Chase.

Jocuri similare:

Îți place Death Chase? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu mașini pentru o experiență nouă și de neuitat!