Death Chase

Intră în universul jocului Death Chase și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu mașini!

Dacă îți plac mașinile și cursele, atunci Jocurigratuite.ro are exact jocul potrivit pentru tine. În Death Chase va trebui să te întreci până la linia de sosire împotriva unor concurenți brutali, care vor face orice pentru a ocupa primul loc. Și ca și cum șoferii agresivi nu ar fi fost de ajuns pentru a te împiedica să ajungi pe primul loc, circuitele din Death Chase sunt pline de pericole, care te vor face să te gândești constant de două ori înainte de a apăsa accelerația.

Din fericire, Death Chase nu a fost făcut doar pentru a-ți face viața mai grea, pentru că în funcție de cât de bine conduci câștigi puncte, pe care le poți folosi pentru a-ți îmbunătăți vehiculul. Aceste îmbunătățiri variază de la un nitro mai bun, mai multe arme sau un motor îmbunătățit. Mai mult, dacă câștigi suficiente stele, poți chiar să cumperi vehicule noi, care vin cu propria lor suită de capabilități.

Cu perspectiva sa unică 2D poți vedea pericolele care te așteaptă pe trasee și îți poți planifica strategia în consecință. Acest lucru poate face diferența între a sări la momentul potrivit, sau a-ți deteriora mașina încât aceasta să explodeze într-o minge de flăcări.

Pregătește-te pentru o cursă intensă pe Jocurigratuite.ro când joci Death Chase.

Jocuri similare:

Îți place Death Chase? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu mașini pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat doar pe PC