Disney Elegance Contest

Intră în universul jocului Disney Elegance Contest și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de îmbrăcat!

Fată, fii atentă! Elsa, Ariel și Jasmine au făcut ceva foarte bun. Vor să știe cine este cea mai frumoasă fată din jur, așa că vor participa la un concurs de frumusețe, unde vor fi judecate purtând două ținute diferite. O să fie tare! Și tu vei fi stilistul lor bolnav pentru această competiție epică.

Deci, Elsa e prima. Ea va fi cea mai bună la proba costumului de baie, așa că asigură-te că va arăta bine cu un costum de o singură piesă cu un model decupaj. Iar pentru părul ei, alege niște bucle moi și elastice și un colier argintiu pentru a completa totul. Pentru proba rochiei de seară, alege o rochie albastră superbă, cu câteva sclipici pe talie și o coroană argintie uimitoare.

Următoarea, prințesa sirenă Ariel. Ea trebuie să se mândrească cu un costum de baie verde și mov, care este total incendiar, și o rochie roz cu niște bretele subțiri care îi va face pe judecători să înnebunească. Iar pentru păr, alege niște bucle frumoase care o vor face să arate ca un înger.

Ultima, dar nu cea din urmă, o avem pe Jasmine. Ea îi va uimi pe jurați cu un costum de baie alb din două piese, care îi va scoate în evidență curbele, și cu o rochie verde de mătase uimitoare, care o va face să arate ca o regină.

Și fată, pentru a alege câștigătoarea, trebuie doar să dai click pe ele ca pe niște bule și să colectezi cât mai multe. Fie ca cea mai frumoasă gagică să câștige!

Jocuri similare:

Îți place Disney Elegance Contest? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de îmbrăcat pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.