Roomies Blind Date

Intră în universul jocului Roomies Blind Date și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri barbie!

Bine ați venit la Roomies Blind Date, cel mai tare joc dress-up pentru fete! În acest joc, jucați în rolul a trei prietene de liceu care primesc mesaje anonime care le invită la o întâlnire pe nevăzute. Emoționate, dar nervoase, fetele își cer sfatul una alteia pentru a se îmbrăca și a se machia într-un mod care să îl impresioneze pe admiratorul lor misterios.

Când ajung la locul întâlnirii, sunt surprinse să afle că toate au fost invitate de cel mai popular băiat din școală! Hotărâte să îi câștige inima, fetele vor trebui să concureze una împotriva celeilalte pentru a deveni aleasa lui.

Sarcina ta este să le ajuți pe fete să aleagă cele mai cool ținute care să le facă să iasă în evidență și să cucerească inima băiatului popular. Există o mulțime de opțiuni din care poți alege, inclusiv rochii elegante, topuri la modă și accesorii cool. De asemenea, puteți experimenta cu diferite coafuri și machiaje pentru a crea aspectul perfect pentru fiecare fată.

Fii atentă! Fiecare fată are propriul stil unic, iar băiatul popular poate avea o preferință diferită. Fiți atenți la reacțiile sale și încercați să alegeți ținute care să se potrivească gusturilor sale.

Cu ajutorul tău, fetele vor avea șansa de a cuceri inima băiatului popular și de a deveni invidiate de colegii lor de clasă. Sunteți gata să acceptați provocarea și să le ajutați să își găsească dragostea adevărată? Joacă Roomies Blind Date acum și lasă distracția modei și a întâlnirilor să înceapă!

Jocuri similare:

Îți place Roomies Blind Date? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri Barbie pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.