Wednesday's Breakup Handbook

Intră în universul jocului Wednesday's Breakup Handbook și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de îmbrăcat!

Țineți-vă bine pensulele de machiaj, pentru că Wednesday's Breakup Handbook este cel mai tare rollercoaster al emoțiilor, stilului și prieteniei, și este pe cale să vă ducă într-o călătorie fabuloasă de transformare și descoperire de sine!

În drama efervescentă a iubirii și a inimii frânte, Wednesday îi scrie lui Enid un mesaj care este pe cale să schimbe jocul. Ea a auzit prin viu grai că prietenul lui Enid se vede cu altcineva, iar ceaiul este fierbinte. Enid, în schimb, îi dezvăluie că povestea ei de dragoste tocmai a dat de o groapă - a fost părăsită pentru că, știți, pur și simplu "nu se potrivesc".

În spiritul adevăratei puteri BFF, Wednesday îi oferă o mână de ajutor celei mai bune prietene a ei, Enid, și sunt pe cale să pornească într-o călătorie a stilului și a încrederii în sine.

Transformarea începe cu un tratament complet de înfrumusețare facială pentru Enid. Este vorba de a scoate la iveală acea strălucire radiantă și încrezătoare, dragă. Curăță, exfoliază și hidratează - este o zi de spa până la capăt.

Acum, este timpul să te îmbraci, iar tu ești stilistul suprem la conducere. Enid are o slăbiciune pentru estetica Soft Girl - gândește-te la nuanțe pastelate, căldură și expresivitate. De la rochii pastelate la cardigane confortabile, vei crea un look care emană farmec și confort. Și mai este și Wednesday, care este înnebunită după vibrația Dark Lolita. Cu influențele sale gotice, rochiile Lolita în roșu bogat, negru mohorât și albastru profund sunt în centrul atenției. Alegerile tale de stil o vor ajuta să canalizeze această alură întunecată și romantică.

Dar, țineți-vă bine pe tocuri, pentru că există o întorsătură în poveste. Fostul iubit al lui Enid, lovit brusc de fulgerul regretului, se întoarce târându-se. Acum, e timpul să faci intrarea supremă.

Pentru nivelele finale, ambele BFF-uri au nevoie de un look perfect pentru școală. Enid este adepta Light Academia - gândește-te la vibrații vintage, culori moi și o margine intelectuală. Wednesday, pe de altă parte, se distrează cu Dark Academia, cu stilul său mohorât și clasic.

La fiecare look, machiajul este un element crucial pentru a finaliza transformarea. Totul constă în crearea unui look armonios și autentic care să se potrivească cu stilul ales. De la nuanțe blânde, pastelate, la farmec gotic dramatic, tu ești magicianul machiajului. Accesoriile, bijuteriile și coafurile sunt ultimele retușuri pentru a le face look-ul să iasă în evidență și să strălucească. Și apoi, ai cucerit totul - de la tratamentele de înfrumusețare la îmbrăcare și machiaj, este o călătorie de transformare care te împuternicește și te înalță. Acum, surprindeți-vă capodoperele de modă, descărcați acele ținute uimitoare și arătați lumii întregi isprăvile dvs. de stil.

Pregătește-te pentru Wednesday's Breakup Handbook, unde stilul domnește suprem, iar prieteniile sunt mai puternice ca niciodată. De la Soft Girl Aesthetic la Dark Academia, tu ești stilistul pe care aceste BFF-uri îl așteptau. Ești gata să faci parte din incredibila lor călătorie de transformare?

Joacă alte jocuri din seria Wednesday:

  1. Wednesday Besties Fun Day

Jocuri similare:

Îți place Wednesday's Breakup Handbook? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de îmbrăcat pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.