Style Police Officer

Intră în universul jocului Style Police Officer și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri barbie!

Hei fashionistas! Sunteți pregătite pentru provocarea supremă a modei? În acest joc, șapte fete se află într-o gravă criză de modă. Ele au fost prinse în flagrant delict de către chipeșul ofițer de poliție Kevin, arătând ca niște dezastre vestimentare totale pentru marile lor evenimente. Dar nu vă faceți griji, sunteți aici pentru a salva ziua! Este timpul să îți arăți abilitățile în materie de modă și să le ajuți pe aceste fete să își readucă jocul de modă pe drumul cel bun.

Dar așteaptă, devine și mai suculent! Una dintre fete a fost surprinsă la o întâlnire cu bărbatul ei, arătând ca un dezastru. O alta a fost prinsă la o petrecere sălbatică la piscină, iar restul au fost surprinse la o petrecere a burlăcițelor, la un bal de absolvire și chiar și la o zi obișnuită de școală! Depinde de tine să le ajuți pe aceste fete să iasă din închisoarea modei și să intre în lumina reflectoarelor. Ești gata să accepți provocarea?

Ofițerul Kevin le-a dus pe fete la secția de poliție, iar ele nu vor ieși de acolo până când nu vor arăta cât mai bine. Aici intervii tu! Vei avea acces la cele mai noi tendințe în materie de modă, accesorii și machiaj pentru a le ajuta pe aceste fete să arate cât mai bine. Fii creativă, amestecă și combină diferite stiluri și găsește ținuta perfectă pentru personalitatea unică a fiecărei fete. Este timpul să-ți faci magia modei și să transformi aceste dezastre ale modei în fashioniste!

Ești gata să salvezi ziua și să devii cel mai tare guru al modei? Este timpul să începi și să le ajuți pe aceste fete să strălucească la marile lor evenimente. Cu ajutorul tău, vor întoarce capete și vor face să cadă fălcile. Pregătește-te pentru o aventură de modă fără egal și arată lumii din ce ești făcută! Haideți să facem asta!

Joacă alte jocuri din seria Fashion Police:

  Jocuri similare:

  Îți place Style Police Officer? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

  Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

  Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri Barbie pentru o experiență nouă și de neuitat!

  Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.