Nerd To Popular Makeover Mania

Intră în universul jocului Nerd To Popular Makeover Mania și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri barbie!

Pășește în lumea farmecului și a transformării cu Nerd To Popular Makeover Mania, unde Babs, frumoasa isteață, este în căutarea de a întoarce capete și de a fura inimi la balul de absolvire. Pregătește-te pentru o aventură de schimbare de look care va lăsa fălcile căzute și scânteile să zboare!

Babs își începe călătoria de transformare la cabinetul stomatologic. De la curățare și plombare la îndreptare și albire, dinții ei suferă o transformare demnă de Hollywood. Salutați zâmbetul perfect de la Hollywood!

O vizită la ORL este următoarea pe ordinea de zi. Babs își verifică urechea și, după o curățare amănunțită și eliminarea germenilor, apare cu un auz perfect. Cu atât mai bine pentru a auzi complimentele, draga mea!

Babs se răsfață cu un tratament facial de lux pentru a obține acea strălucire de invidiat. Cu îndepărtarea imperfecțiunilor și aplicarea de creme hidratante, pielea ei devine netedă ca mătasea. Pregătește-te pentru acel prim-plan!

Spa-ul o așteaptă pe Babs cu brațele deschise. O sesiune de răsfăț și un masaj de întinerire mai târziu, ea este relaxată și gata să facă furori la balul de absolvire. Stresul? Ce stres?

Babs se îndreaptă spre salonul de manichiură pentru o manichiură și o pedichiură fabuloasă. De la alegerea formei perfecte a unghiilor până la experimentarea culorilor, ea este în misiune pentru a obține o unghie de ultimă generație. Brățările, inelele și brățările de gleznă îi urmează exemplul.

Pentru un plus, Babs se aventurează la salonul de tatuaje. O varietate de modele de tatuaje o așteaptă, iar ea îl alege pe cel care îi adaugă aspectul potrivit de picant.

Punctul culminant al călătoriei de transformare! Babs își alege cu grijă rochia, accesoriile și coafura perfecte pentru balul de absolvire. Stația de machiaj este o comoară de umbre de ochi, rimeluri, rujuri și multe altele. Cu un look uimitor, Babs este gata să captiveze inimile.

În marele final, Babs atrage atenția iubitului ei, care, dându-și seama de greșeala pe care a făcut-o, îi întinde mâna. Îi va acorda Babs o a doua șansă? Finalul este în mâinile tale!

În cele din urmă, jucătorul poate descărca noul look uimitor al lui Babs pentru a-l împărtăși cu prietenii și familia, răspândind magia transformării ei în lung și-n lat. Pregătește-te pentru o noapte de bal de neuitat!

Jocuri similare:

Îți place Nerd To Popular Makeover Mania? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri Barbie pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.