Kiss, Marry, Hate Challenge

Intră în universul jocului Kiss, Marry, Hate Challenge și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri barbie!

Viața lui Kevin s-a schimbat de când s-a transferat la cea mai tare școală din oraș și s-a alăturat echipei de fotbal. Acum, dintr-o dată, fetele se învârt în jurul lui. Trei dintre noii săi prieteni vor să știe dacă pot cuceri inima noului băiat mereu popular, așa că au pus la cale un concurs! Fiecare dintre ele se hotărăște asupra unui stil de rochie care îi place și organizează cea mai bună prezentare de modă pentru Kevin. Oare una dintre fete va fi pe gustul lui?

Acest joc popular pentru fete este foarte distractiv și încurajează jucătorii să îmbrace aceste personaje drăguțe. Una se va îmbrăca în stil grunge rock, una în stil soft girl și, în sfârșit, una în stil școlăriță cool, după ce își vor răscoli garderobele pentru a găsi look-ul perfect - bineînțeles, însoțit de un machiaj adecvat! Nu este completă fără accesorii, cum ar fi ochelarii, gențile și bijuteriile, adăugând acele finisaje speciale. Apoi este rândul lui Kevin să judece - le va surprinde alegând pe cine ar vrea să sărute, să se căsătorească sau să urască! Joacă astăzi acest joc amuzant și fascinant, ceva ce cu siguranță îți va plăcea!

Ești pregătit pentru provocarea Kiss Marry Hate Challenge? Așa că haideți, fetelor, alăturați-vă acestui minunat joc de îmbrăcat și reveniți pentru mai multe jocuri de fete făcute doar pentru voi!

Jocuri similare:

Îți place Kiss, Marry, Hate Challenge? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri Barbie pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.