Bestie To The Rescue Breakup Plan

Intră în universul jocului Bestie To The Rescue Breakup Plan și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de despărțire!

Fiecare fată a trecut prin asta - momentul șocant în care descoperă că iubitul o înșeală. Dar nu-ți face griji, prietena ta cea mai bună este aici pentru a te salva! În acest joc de îmbrăcat, prietena ta cea mai bună de încredere te va ajuta să plănuiești răzbunarea supremă a despărțirii, scăpând toate detaliile pentru a-i arăta fostului tău iubit ce a pierdut. Cu o mulțime de modele de rochii, stiluri de machiaj și accesorii din care poți alege, poți crea un look de declarație menit să-l facă pe fostul tău prieten să se strâmbe. Simte-te puternică și fii în control, deoarece acum este timpul pentru acele pedepse dulci care vor urma! Așa că distrează-te jucând jocul, dar nu uita să ne vizitezi după aceea pentru minunatele jocuri gratuite pe care le jucăm de ani de zile!

Cu Bestie To The Rescue Breakup Plan dress up game, vei experimenta suferință, bucurie și mai presus de toate, un rit de trecere colorat și la modă. Acel tip care a plecat nu va ști ce l-a lovit odată ce te va vedea la balul de absolvire! Bonus: Învârte roata la sfârșitul jocului pentru a-i alege pedeapsa - pentru că o merită! Vino să te joci cu noi acum și nu uita să ne vizitezi în viitor pentru mai multe jocuri de astea distractive de îmbrăcat!

Jocuri similare:

Îți place Bestie To The Rescue Breakup Plan? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria Jocuri de despărțire pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.