Babs New Girl In School

Intră în universul jocului Babs New Girl In School și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri barbie!

Babs devine rapid una dintre cele mai populare fete din campus și nu e de mirare de ce. Are stil, are atitudine și întotdeauna întoarce capetele cu simțul ei vestimentar. Iar când vine vorba de majorete, este o adevărată profesionistă, impresionând mereu pe toată lumea cu abilitățile ei.

Pe măsură ce Babs navighează prin liceu, o vei ajuta să ia toate deciziile dificile, de la ce să poarte la marele bal de absolvire până la cum să jongleze cu viața socială și responsabilitățile academice. Și cu invitații la toate evenimentele cele mai tari, cum ar fi petrecerile frăției și multe altele, vei fi alături de ea la fiecare pas.

Dar nu este vorba doar despre popularitate și modă în acest joc. Babs New Girl In School este despre pozitivitate, optimism și despre a profita la maxim de fiecare situație. Cu fiecare nivel, o vei vedea pe Babs crescând și prosperând, devenind mai încrezătoare și mai de succes ca niciodată.

Așadar, ce mai aștepți? Alătură-te lui Babs în călătoria ei pentru a deveni regina albină supremă în acest joc de îmbrăcat cool pentru toate adolescentele cu tendințe de modă și cool de acolo.

Jocuri similare:

Îți place Babs New Girl In School? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri Barbie pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.