Ellie: You Can Be Anything

Intră în universul jocului Ellie: You Can Be Anything și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri barbie!

Ellie este o fată extraordinară care iubește să se exprime prin intermediul modei. Ellie crede că stilul nu contează, atâta timp cât te simți bine în pielea ta, și vrea să demonstreze acest lucru cu Ellie: You Can Be Anything! Poți alege din șapte stiluri de îmbrăcăminte pentru tot felul de ocazii: Ellie poate să se îmbrace elegant pentru un eveniment elegant sau să adopte un look de tomboy pentru un concert; Ellie poate purta cea mai drăguță pijama pentru o petrecere în pijamale și chiar să îmbrace cea mai cool ținută pentru prima zi de școală. Indiferent ce poartă Ellie, este întotdeauna elegantă - pentru că toată lumea știe că și prințesele pot purta hanorace!

Ellie: You Can Be Anything este un joc minunat de îmbrăcat pentru jucători de toate vârstele! Este un mod distractiv și creativ de a explora diferite look-uri și stiluri. Uită de tot ce se întâmplă afară, sari în lumea lui Ellie, distrează-te și exersează-ți abilitățile de designer vestimentar de top! Chiar dacă ai mai dat drumul la joc, vino să ne vizitezi în viitor pentru a experimenta mai multe jocuri pentru fete. Avem tone de jocuri gratuite pe care le creăm de ani de zile - toate menite să vă ofere impulsul de bucurie și fericire de care aveți nevoie. Așa că pune-ți starea de spirit la modă și pregătește-te pentru o aventură uimitoare cu Ellie!

Jocuri similare:

Îți place Ellie: You Can Be Anything? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri Barbie pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.