Dress To Impress Back To School

Intră în universul jocului Dress To Impress Back To School și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de îmbrăcat!

Pregătește-te să dai startul anului școlar cu stil, pentru că Dress To Impress Back To School este aici și este o confruntare senzațională de modă, prietenie și fabulozitate care te va face să te mândrești pe holurile școlii ca niciodată! Este o competiție de stil de proporții epice și este vorba despre a vă arăta abilitățile în materie de modă.

Fă cunoștință cu Babs și cu cele trei BFF-uri ale ei, cele mai bune echipe. La începutul anului școlar, au decis să ridice miza și să își facă o intrare în forță cu o competiție de modă care va lăsa pe toată lumea înmărmurită. Este o bătălie amicală pentru a vedea cine poate acumula cele mai multe puncte de stil și să câștige titlul râvnit de regină a modei din școală! Patru persoane cu stiluri diferite vă așteaptă - de la casual chic la perfecțiunea preppy, este timpul să creați cele mai uimitoare ținute pentru fiecare dintre aceste fashioniste. Haideți să ne scufundăm în dulapul posibilităților, dragă! De la tricouri la modă la rochii uimitoare, pantaloni cool la fuste demne de un twirl, șosete funky la șuturi ucigașe - garderoba școlii este pânza ta și este timpul să pictezi cu stil!

Accesoriile sunt esențiale, dragă! Bijuterii, ochelari fabuloși și genți care strigă "fashionista la pândă". Totul ține de detalii, iar tu ești maestrul accesoriilor. Iar când vine vorba de coafuri, trebuie să te asiguri că sunt la punct - de la elegant și chic la sălbatic și neîmblânzit, tu ești guru suprem al părului.

Dar asta nu e tot - și machiajul contează! Creați look-uri îndrăznețe, dramatice și perfect adaptate la fiecare personalitate stilistică. De la ochi strălucitori la buze îndrăznețe, sunteți artistul de machiaj al momentului.

Acum, după ce le-ai transformat pe Babs și pe prietenele ei BFF în senzații de stil, este timpul să vezi cine ia acasă coroana. Fiecare concurentă va primi o notă de la 1 la 100, iar câștigătoarea va fi declarată regina supremă a modei din școală!

Odată ce punctajele au fost acordate, este timpul să vă capturați capodoperele de modă. Descărcați acele look-uri uimitoare, arătați-le echipei dvs. și lăsați lumea să vă vadă măiestria în materie de stil. Este o competiție de modă care va face ca toată lumea să vorbească!

Așadar, pregătește-te pentru Dress To Impress Back To School, unde moda domnește suprem, prieteniile sunt forjate, iar pista școlii este regatul tău. De la cool casual la chic fabulos, tu ești guru de stil pe care aceste fete îl așteaptă. Ești pregătită să revendici titlul de regină a modei din școală?

Jocuri similare:

Îți place Dress To Impress Back To School? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de îmbrăcat pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.