TikTok Divas Barbiecore

Intră în universul jocului TikTok Divas Barbiecore și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de modă!

Rozul a revenit pe scena modei! Dacă ți-ai dorit vreodată să îmbrățișezi stilul vestimentar al lui Barbie, acum este momentul. Estetica roz a devenit o piesă de bază a modei în ultimul an, dar purtarea ei în cea mai fierbinte nuanță este cea mai recentă nebunie.

Aceste patru personaje vă invită să aruncați o privire în garderobele lor. Vei fi uimită când vei descoperi sutele de ținute specifice păpușilor, care a fost atât de populară încă din anii 1950. Atât hainele și machiajul, cât și bijuteriile îți vor pune un zâmbet pe față la o simplă apăsare de buton. Pășește în lumea roz a lui Barbie și nu uita... este timpul să gândești în roz!

Noi jocuri dress up te așteaptă zilnic. Doza ta zilnică de jocuri de fete online este aici. Găsește-ți personajul preferat și bucură-te de mii de jocuri de fete special concepute pentru plăcerea ta!

Jocuri similare:

Îți place TikTok Divas Barbiecore? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de modă pentru o experiență nouă și de neuitat!