Witchcore Insta Divas

Intră în universul jocului Witchcore Insta Divas și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de îmbrăcat!

Bună fetelor, vă rugăm să întâmpinați Witchcore, o estetică misterioasă și supranaturală cu o alură mai întunecată decât majoritatea. Nimic nu se compară cu a fi o ființă magică puternică și puternică într-o rochie gotică din epoca victoriană, nu-i așa? Witchcore este o estetică centrată pe teme de vrăjitorie. Deseori implică modul de a face vrăji, magie sau colectarea de pietre prețioase. Are unele elemente de Cottagecore sau Naturecore, deoarece o parte din estetică se învârte în jurul decorului în aer liber.

Cele patru prințese au profitat de ocazie și au decis să își surprindă urmăritorii din social media cu niște ținute Witchcore. Fiecare prințesă va avea nevoie de ajutor pentru a alege machiajul potrivit. Alege dintre cele mai potrivite rujuri, rimel, fond de ten și, nu în ultimul rând, piercing facial și farduri de ochi.

Nivelul de dressup este următorul pe listă, așa că explorați garderobele lor pentru o selecție unică de haine cu estetică Witchcore.

Joacă alte jocuri din seria aesthetic:

  1. Goblincore Aesthetic
  2. TikTok Divas Fairycore
  3. TikTok Divas Barbiecore
  4. TikTok Divas Lovecore
  5. Insta Girls Babycore Fashion
  6. Angelcore Insta Princesses
  7. TikTok Fete Cottagecore
  8. TikTok #Kidcore Models
  9. Kidcore Aesthetic

Jocuri similare:

Îți place Witchcore Insta Divas? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de îmbrăcat pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.